Ravitsemistyöntekijä
Avoin työpaikka

Ravitsemistyöntekijä

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ravitsemistyöntekijöitä

toistaiseksi voimassa oleviin kokoaikaisiin työsuhteisiin. Työntekopaikka on Kemissä koulun tai päiväkodin keittiö, jossa työtä tehdään arkisin maanantaista perjantaihin, työaika on pääsääntöisesti kello 7.00-15.00. Töitä on tarjolla myös suuremmalla valmistuskeittiöllä, jossa töitä tehdään maanantaista sunnuntaihin, työajan sijoittuessa 6.00-19.00 aikavälille.

Ravitsemistyöntekijämme työskentelevät erilaisissa suurtalouskeittiön ruuanvalmistua- ja asiakaspalvelutehtävissä. Kouluilla ja päiväkodeilla toimitaan kokkien apuna. Työssäsi osallistut aamiais-, lounas- ja päivällistuotteiden valmistamiseen suurillekin asiakasmäärille.

Toiveenamme olisi löytää henkilöitä joilla on alan koulutus, sekä jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Nämä eivät kuitenkaan ole vaatimuksena, vaan asenne työntekoon ratkaisee. Suuressa työyhteisössä hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot tulevat tarpeeseen ja toivomme että asiakaspalvelu sujuu sinulta luontevasti. Työssä tulee hallita perusteet hygieniaosaamisesta, omavalvonnasta ja ruoan sekä palvelun itsearvioinnista.

Monipuolisen työtehtävän lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, kattavan työterveyshuollon, sekä mm. liikunta- ja kulttuuriedun sekä merkkipäivä- ja palvelusvuosimuistamisen. Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työt meillä pääsee aloittamaan sopimuksen  mukaan, ja paikat täytetäänkin heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat

Ota yhteyttä:

Haluatko työskennellä jo pitkään alalla toimineessa, välittävässä ja vastuullisessa henkilöstöpalveluyrityksessä, jossa sinulla on mahdollista työskennellä eri pituisissa työsuhteissa eri asiakasyrityksissämme? Meillä on helposti lähestyttävä ja välittävä henkilökunta, jonka avulla pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan työpaikan. Rekrytoimme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös työntekijöitä suoraan jatkuviin työsuhteisiin.

Miksi RekryDiili Oy?

RekryDiili on täyden palvelun henkilöstötalo, joka tunnetaan aidosta välittämisestä ja halusta
luoda parempaa työelämää.

Palveluihimme kuuluu muun muassa vuokratyövoimapalvelut,
rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, sekä suorahaut. Toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja tehdään yhdessä huippudiili!

Jaa tämä työpaikka
Sijainti
Lappi, Kemi
Toimiala
Hotelli- ja ravintola-ala
Työsuhde
Kokopäivätyö
Työpaikkoja
3 työpaikkaa
Hakuaika päättyy
22.06.2024
Työ alkaa
Heti sopivan henkilön löydyttyä

Muita kiinnostavia avoimia työpaikkoja

Avoimet työpaikat