Puuelementtien kokoonpanija
Avoin työpaikka

Puuelementtien kokoonpanija

Haussa nyt pitkään alalla toimineelle ja alansa johtavalle asiakasyrityksellemme Pälkäneelle (Tampereelta n. 30 min. matka) puuelementtien kokoonpanotyöhön

PUUELEMENTIN VALMISTAJAA kesätyöhön/ jatkuvaan työsuhteeseen

Sinulla ei välttämättä tarvitse olla pohjakoulutusta.

Eduksi katsotaan rakennusmiehen/puusepän työkokemus ja pohjakoulutus, mutta hyvällä asenteella pärjää, sillä työ ei ole vaikeaa, mutta vaatii hyvän fyysisen kunnon.

Kuvienlukutaito (kokoonpano) katsotaan eduksi. Työ on 2- vuorotyötä ja työvuorot sovitaan erillisten viikkotyövuorolistojen mukaan aloituksen yhteydessä.

Työ edellyttää voimassaolevaa työturvallisuuskorttia ja on aluksi määräaikainen, mutta mahdollisuus jatkuvaan työsuhteeseen.Käytössä on työaikapankki ja työ on tiimityötä.

Asiakasyrityksemme tarjoaa mm. viihtyisät ja modernit tilat sekä hyvän työpaikkailmapiirin.

Ammattikortit

Koulutamme tarvittessa vaadittavat kortit: työturvallisuuskortti ja polyuretaanikortti  (vaatimuksena kaikilla kokoonpanotyöntekijöillä)

Trukki ja henkilönostinkortit ( luetaan eduksi)

Tulityökortti 

Ensiapukortti ( luetaan eduksi) 

Kielitaito

suomi ja/tai englanti 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä , joten jos työpaikka kiinnostaa, niin laita heti hakemus ja CV osoitteessa www.rekrydiili.fi.

Ota yhteyttä:

Heidi Saarijärvi

p. 044 337 4707

heidi.saarijarvi@rekrydiili.fi

Haluatko työskennellä jo pitkään alalla toimineessa, välittävässä ja vastuullisessa henkilöstöpalveluyrityksessä, jossa sinulla on mahdollista työskennellä eri pituisissa työsuhteissa eri asiakasyrityksissämme? Meillä on helposti lähestyttävä ja välittävä henkilökunta, jonka avulla pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan työpaikan. Rekrytoimme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös työntekijöitä suoraan jatkuviin työsuhteisiin.

Miksi RekryDiili Oy?

RekryDiili on täyden palvelun henkilöstötalo, joka tunnetaan aidosta välittämisestä ja halusta
luoda parempaa työelämää. Palveluihimme kuuluu muun muassa vuokratyövoimapalvelut,
rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, sekä suorahaut. Toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja tehdään yhdessä huippudiili!

Jaa tämä työpaikka
Sijainti
Pirkanmaa, Pälkäne
Toimiala
Teollisuus/tuotanto
Työsuhde
Kokopäivätyö
Työpaikkoja
1 työpaikka
Hakuaika päättyy
20.06.2024
Työ alkaa
Heti sopivan henkilön löydyttyä

Muita kiinnostavia avoimia työpaikkoja

Avoimet työpaikat