Tarjoilija
Avoin työpaikka

Tarjoilija

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

TARJOILIJAA

Etsimme asiakasyrityksellemme jo vähän ala carte -kokemusta omaavaa tarjoilijaa Enontekiölle. Tehtävä edellyttää suomenkielen taitoa. Toivomme että, omaat reippaan asenteen ja olet halukas kehittymään työssäsi!

Tarjoamme vakituisen työpaikan monipuolisessa työympäristössä. Lisäksi asiakasyrityksellämme on loistavat työsuhde-edut.

Mikäli kiinnostuit, laitathan hakemuksen pian, sillä aloitus tehtävässä on heti, oikean henkilön löydyttyä. Majoitus Enontekiöllä järjestyy tarvittaessa.

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707

Haluatko työskennellä jo pitkään alalla toimineessa, välittävässä ja vastuullisessa henkilöstöpalveluyrityksessä, jossa sinulla on mahdollista työskennellä eri pituisissa työsuhteissa eri asiakasyrityksissämme? Meillä on helposti lähestyttävä ja välittävä henkilökunta, jonka avulla pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan työpaikan. Rekrytoimme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös työntekijöitä suoraan jatkuviin työsuhteisiin.

Miksi RekryDiili Oy?

RekryDiili on täyden palvelun henkilöstötalo, joka tunnetaan aidosta välittämisestä ja halusta
luoda parempaa työelämää. Palveluihimme kuuluu muun muassa vuokratyövoimapalvelut,
rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, sekä suorahaut. Toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja tehdään yhdessä huippudiili!

Jaa tämä työpaikka
Sijainti
Lappi, Enontekiö
Toimiala
Hotelli- ja ravintola-ala
Työsuhde
2-vuorotyö
Työpaikkoja
1 työpaikka
Hakuaika päättyy
03.07.2024
Työ alkaa
Heti sopivan henkilön löydyttyä

Muita kiinnostavia avoimia työpaikkoja

Avoimet työpaikat