Kattomaalareita/USEITA PAIKKAKUNTIA
Avoin työpaikka

Kattomaalareita/USEITA PAIKKAKUNTIA

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kattomaalareita.

Haluatko tehdä työtä, jossa pääset näkemään kättesi jäljen käytännössä? Onko sinulla jo kokemusta katoilla tehtävistä töistä etkä pelkää korkeita paikkoja? Miltä kuulostaa joustava ja rento työpaikka, jossa pääset oppimaan muilta alan ammattilaisilta? 

Työnkuvaus: Tässä työssä pääset tekemään pääosin maalauksia ja huoltoja, mutta tarpeen mukaan myös kuntatarkastuksia korjauksia asiakkaidemme katoille. Asiakkaamme ovat taloyhtiöitä, kuntia, kaupunkeja ja yksityishenkilöitä – teemme siis töitä todella monipuolisissa kohteissa, jotka vaihtelevat isoista messukeskuksista rivi- ja omakotitaloihin. Työkohteesta ja sen koosta riippuen teet töitä itseksesi tai työparin kanssa. 


Odotamme sinulta:

  • Aikaisempi työkokemus kattojen maalauksista
  • Huolloista ja korjauksista on iso etu, mutta ei välttämätöntä. Odotamme kuitenkin, että sinulla on jo työkokemusta jostakin katolla tehtävästä työstä, esimerkiksi kattojen pesuista ja puhdistuksista, kiinteistöhuollosta, lumenpudotuksesta tai rakennusalan hommista.
  • Olet valmis tekemään fyysisesti vaativaa työtä etkä pelkää korkeita paikkoja.
  • Lisäksi odotamme sinulta reipasta ja itsenäistä otetta työhön.
  • Työkohteiden välillä liikkumista varten tarvitset B-ajokortin.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat

Ota yhteyttä:

heidi.saarijarvi@rekrydiili.fi
044 337 4707

Haluatko työskennellä jo pitkään alalla toimineessa, välittävässä ja vastuullisessa henkilöstöpalveluyrityksessä, jossa sinulla on mahdollista työskennellä eri pituisissa työsuhteissa eri asiakasyrityksissämme? Meillä on helposti lähestyttävä ja välittävä henkilökunta, jonka avulla pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan työpaikan. Rekrytoimme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös työntekijöitä suoraan jatkuviin työsuhteisiin.

Miksi RekryDiili Oy?

RekryDiili on täyden palvelun henkilöstötalo, joka tunnetaan aidosta välittämisestä ja halusta luoda parempaa työelämää.

Palveluihimme kuuluu muun muassa vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, sekä suorahaut. Toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja tehdään yhdessä huippudiili!

Jaa tämä työpaikka
Sijainti
Pirkanmaa, Tampere, Pohjanmaa, Uusimaa
Toimiala
Rakennusala
Työsuhde
Kokopäivätyö
Työpaikkoja
2 työpaikkaa
Hakuaika päättyy
24.07.2024
Työ alkaa
Heti sopivan henkilön löydyttyä

Muita kiinnostavia avoimia työpaikkoja

Avoimet työpaikat