Hoiva-avustaja Kanta-Hämeen alueelle!
Avoin työpaikka

Hoiva-avustaja Kanta-Hämeen alueelle!

Hoiva-avustajan Unelmapaikka Kanta-Hämeessä – Etsimme Sinua!

Oletko lämminhenkinen ja empaattinen hoiva-avustaja, joka etsii uusia haasteita Kanta-Hämeen alueella? Meillä on juuri sinulle sopiva työpaikka!

Miksi tämä tehtävä on sinulle täydellinen:

 1. Vaikuta Positiivisesti Vanhusten Elämään

  • Työ kotihoidossa tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä vanhusten parissa. Jokainen työpäiväsi tuo iloa ja turvaa asiakkaidemme arkeen.
 2. Lääkeluvat Katsotaan Eduksi

  • Jos sinulla on lääkeluvat, se on suuri plussa! Tämä antaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi laajemmin ja auttaa asiakkaitamme monipuolisemmin.
 3. Erinomainen Suomen Kielen Taito

  • Hyvä suomen kielen taito on edellytys tehtävässä menestymiseen. Pääset kommunikoimaan asiakkaiden ja tiimin kanssa sujuvasti, mikä tekee työstäsi entistäkin antoisampaa.
 4. Ajokortti ja Oman Auton Käyttömahdollisuus

  • Työssä tarvitaan ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan suureksi eduksi. Tämä tuo sinulle joustavuutta ja vapautta liikkua asiakkaiden luokse omassa tahdissasi.
 5. Ihanteellinen Työympäristö

  • Pääset työskentelemään tiimissä, joka arvostaa työpanostasi ja tukee sinua. Tarjoamme sinulle hyvät työolosuhteet ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti.

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi? Liity joukkoomme ja tule tekemään merkityksellistä työtä vanhusten hyväksi!

Toimi Nyt – Lähetä Hakemuksesi!

Älä odota, vaan tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi meille jo tänään! Käy myös tutustumassa muihin avoimiin työpaikkoihimme ja lue lisää tarjoamistamme mahdollisuuksista.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat tai täytä hakemus linkistä

Ota yhteyttä:

Jarno Korhonen

040 127 1684
jarno.korhonen@rekrydiili.fi

Haluatko työskennellä jo pitkään alalla toimineessa, välittävässä ja vastuullisessa henkilöstöpalveluyrityksessä, jossa sinulla on mahdollista työskennellä eri pituisissa työsuhteissa eri asiakasyrityksissämme? Meillä on helposti lähestyttävä ja välittävä henkilökunta, jonka avulla pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan työpaikan. Rekrytoimme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös työntekijöitä suoraan jatkuviin työsuhteisiin.

Miksi RekryDiili Oy?

RekryDiili on täyden palvelun henkilöstötalo, joka tunnetaan aidosta välittämisestä ja halusta luoda parempaa työelämää.

Palveluihimme kuuluu muun muassa vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, sekä suorahaut. Toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja tehdään yhdessä huippudiili!

Jaa tämä työpaikka
Sijainti
Kanta-Häme, Hämeenlinna, Janakkala, Riihimäki
Toimiala
Terveydenhuolto/sosiaaliala
Työsuhde
Kokopäivätyö
Työpaikkoja
1 työpaikka
Hakuaika päättyy
27.07.2024
Työ alkaa
Heti sopivan henkilön löydyttyä

Muita kiinnostavia avoimia työpaikkoja

Avoimet työpaikat