Lähihoitajia Riihimäelle!
Avoin työpaikka

Lähihoitajia Riihimäelle!

Etsimme asiakasyrityksellemme lääkeluvallisia lähihoitajia kotihoitoon Riihimäelle kokoaikaisiin työsuhteisiin!!!

Haemme iloiseen joukkoomme motivoitunutta ja oma-aloitteista lähihoitajaa! Haemme lähihoitajaa, jolla lääkeluvat (LOVE:t , ainakin LOP teoria + laskut sekä PKV) kunnossa. Eduksi katsotaan jos sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta lähihoitajan työstä vanhusten parissa. Työtehtäviisi kuuluu olla tukena myös muulle hoivahenkilökunnalle, lääkehoidosta vastaaminen yhdessä johtajan kanssa, sekä päivittäisen työn organisointi.

Työssä tarvitset hoitoalan ammattitaitoa, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä luotettavaa ja ystävällistä työskentelyotetta. 

Tehtävään perehdytetään ja tukenasi toimii esimiehesi lisäksi koko tiimi. Arvostamme, jos omaat joustavan työotteen, muutoskykyä, hyvät työyhteisötaidot ja sinulla olisi intohimo asiakkaiden auttamiseen.

Lisäksi sinulta tulisi löytyä B-ajokortti. Oman auton käyttö aluksi katsotaan suureksi eduksi.

Asiakkaame on saamassa yritykselle autoja käyttöönsä, mutta aluksi kotihoito tapahtuu joko omalla autolla, tai esimerkiksi pyörällä.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat tai täytä hakemus linkistä

Ota yhteyttä:

Jarno Korhonen p. 040 127 1684

jarno.korhonen@rekrydiili.fi

Haluatko työskennellä jo pitkään alalla toimineessa, välittävässä ja vastuullisessa henkilöstöpalveluyrityksessä, jossa sinulla on mahdollista työskennellä eri pituisissa työsuhteissa eri asiakasyrityksissämme? Meillä on helposti lähestyttävä ja välittävä henkilökunta, jonka avulla pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan työpaikan. Rekrytoimme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös työntekijöitä suoraan jatkuviin työsuhteisiin.

Miksi RekryDiili Oy?

RekryDiili on täyden palvelun henkilöstötalo, joka tunnetaan aidosta välittämisestä ja halusta luoda parempaa työelämää.

Palveluihimme kuuluu muun muassa vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, sekä suorahaut. Toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja tehdään yhdessä huippudiili!

Jaa tämä työpaikka
Sijainti
Kanta-Häme, Hämeenlinna, Janakkala, Riihimäki
Toimiala
Terveydenhuolto/sosiaaliala
Työsuhde
Kokopäivätyö
Työpaikkoja
2 työpaikkaa
Hakuaika päättyy
31.07.2024
Työ alkaa
Heti sopivan henkilön löydyttyä

Muita kiinnostavia avoimia työpaikkoja

Avoimet työpaikat