Kokki talvisesonkiin Rovaniemelle!
Avoin työpaikka

Kokki talvisesonkiin Rovaniemelle!

Talvisesongin Kokkiseikkailu Rovaniemellä: Liity Tiimiimme Napapiirille!

Kuvittele työskenteleväsi arktisen luonnon keskellä, missä taianomaiset hetket ovat arkipäivää ja makunautinnot syntyvät puhtaista, paikallisista raaka-aineista. Nyt sinulla on mahdollisuus kokea tämä kaikki, sillä etsimme kokkia Rovaniemelle talvisesongille lokakuusta huhtikuun puoliväliin!

Mitä Tarjoamme:

 1. Uniikki Työympäristö:

  • Asiakkaamme tarjoaa ensiluokkaista majoitusta Superior-lasikotahuoneistoissa, jotka sijaitsevat Napapiirin upeissa maisemissa. Työskentelet ympäristössä, jossa luonto ja luksus kohtaavat.
 2. Makunautintoja Pohjoisen Tyyliin:

  • Ravintolamme menu yhdistää klassisen keittiön ja Lapin puhtaat, paikalliset raaka-aineet. Käytämme ruokalistallamme riistalihaa, villikalaa, metsäsieniä ja metsämarjoja. Riekko pyydetään perinteisin metsästysmenetelmin koskemattomasta Enontekiön erämaasta.
 3. Arktinen Ilmasto ja Keskiyön Aurinko:

  • Lapin koskematon luonto ja arktinen ilmasto antavat raaka-aineille niiden erityiset ominaisuudet, puhtaat maut ja korkean ravintoarvon. Koet vuodenajan vaihtelut ja niiden tuomat inspiroivat hetket keittiössä.

Mitä Odotamme Sinulta:

 • Hygieniapassi: Varmista, että sinulla on voimassa oleva hygieniapassi, jotta voit työskennellä sujuvasti ja turvallisesti keittiössämme.
 • Rakkaus Ruokaan: Palava intohimo valmistaa herkullista ja visuaalisesti upeaa ruokaa, joka kunnioittaa pohjoisen luonnon rikkautta.

Miksi Tämä On Sinun Unelmiesi Työ?

Tämä ei ole vain työpaikka – se on kokkiseikkailu, joka vie sinut keskelle Lapin taikaa. Asiakkaamme tarjoama uniikki majoitus ja ravintolan tunnelmallinen ympäristö tekevät tästä kokemuksesta unohtumattoman.

Hae Nyt ja Astu Seikkailuun!

Tervetuloa mukaan luomaan makunautintoja Napapiirillä! ����️❄️

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat tai täytä hakemus linkistä

Ota yhteyttä:

Jarno Korhonen

p. 040 127 1684 
jarno.korhonen@rekrydiili.fi

Haluatko työskennellä jo pitkään alalla toimineessa, välittävässä ja vastuullisessa henkilöstöpalveluyrityksessä, jossa sinulla on mahdollista työskennellä eri pituisissa työsuhteissa eri asiakasyrityksissämme? Meillä on helposti lähestyttävä ja välittävä henkilökunta, jonka avulla pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan työpaikan. Rekrytoimme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös työntekijöitä suoraan jatkuviin työsuhteisiin.

Miksi RekryDiili Oy?

RekryDiili on täyden palvelun henkilöstötalo, joka tunnetaan aidosta välittämisestä ja halusta luoda parempaa työelämää.

Palveluihimme kuuluu muun muassa vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, sekä suorahaut. Toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja tehdään yhdessä huippudiili!

Jaa tämä työpaikka
Sijainti
Lappi, Rovaniemi, Pirkanmaa, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi
Toimiala
Hotelli- ja ravintola-ala
Työsuhde
Kokopäivätyö
Työpaikkoja
1 työpaikka
Hakuaika päättyy
01.08.2024
Työ alkaa
Heti sopivan henkilön löydyttyä

Muita kiinnostavia avoimia työpaikkoja

Avoimet työpaikat