Hotellisiivooja talvisesonkiin Rovaniemelle!
Avoin työpaikka

Hotellisiivooja talvisesonkiin Rovaniemelle!

Lähde Elämäsi Seikkailuun: Hotellisiivoojaksi Talvisesonkiin Rovaniemelle!

Kuvittele itsesi keskelle talvista satumaata, jossa revontulet tanssivat taivaalla ja lumi kimaltelee ympärilläsi. Nyt sinulla on mahdollisuus kokea tämä taianomainen ympäristö ja samalla kartuttaa työkokemustasi hotellisiivoojana Rovaniemellä!

Miksi tämä työpaikka on täydellinen sinulle?

1. Ylelliset puitteet: Asiakasyrityksemme tarjoaa ensiluokkaisia palveluita napapiirin sydämessä. Tämä on tilaisuutesi työskennellä korkeatasoisessa ympäristössä, joka on tunnettu vieraanvaraisuudestaan ja unohtumattomista elämyksistään.

2. Kansainvälinen ilmapiiri: Kohtaat matkailijoita ympäri maailman ja pääset kehittämään englanninkielen taitojasi. Tämä työ on ainutlaatuinen mahdollisuus laajentaa kielitaitoasi ja kulttuurista ymmärrystäsi.

3. Unohtumattomat kokemukset: Kuvittele viettäväsi vapaa-aikasi revontulia ihaillen, husky-safareilla tai lumikenkäillen. Rovaniemellä talvisesonki on täynnä elämyksiä, jotka muistat koko loppuelämäsi.

4. Tiimihenki ja yhteisöllisyys: Työskentelet osana tiivistä ja kannustavaa tiimiä, jossa tiimihenki on korkealla. Yhteiset kokemukset ja haasteet hitsaavat teidät yhteen, ja voit löytää elinikäisiä ystäviä.

5. Kausityö lokakuusta huhtikuuhun: Tämä työ tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskittyä intensiivisesti työskentelyyn talvisesongin ajan, ja se jättää sinulle aikaa kesällä nauttia vapaudesta tai jatkaa opintoja.

Mitä odotamme sinulta?

  • Hyvää englanninkielen taitoa
  • Aikaisempaa kokemusta hotellisiivouksesta tai alan koulutusta
  • Positiivista asennetta ja joustavuutta
  • Tarkkuutta ja huolellisuutta siivoustyössä
  • Halua oppia ja kehittyä

Hae mukaan ja tee talvesta unohtumaton!

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat tai täytä hakemus linkistä

Ota yhteyttä:

Jarno Korhonen

p. 040 127 1684

jarno.korhonen@rekrydiili.fi

Haluatko työskennellä jo pitkään alalla toimineessa, välittävässä ja vastuullisessa henkilöstöpalveluyrityksessä, jossa sinulla on mahdollista työskennellä eri pituisissa työsuhteissa eri asiakasyrityksissämme? Meillä on helposti lähestyttävä ja välittävä henkilökunta, jonka avulla pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan työpaikan. Rekrytoimme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös työntekijöitä suoraan jatkuviin työsuhteisiin.

Miksi RekryDiili Oy?

RekryDiili on täyden palvelun henkilöstötalo, joka tunnetaan aidosta välittämisestä ja halusta luoda parempaa työelämää.

Palveluihimme kuuluu muun muassa vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, sekä suorahaut. Toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja tehdään yhdessä huippudiili!

Jaa tämä työpaikka
Sijainti
Lappi, Rovaniemi, Pirkanmaa, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi
Toimiala
Hotelli- ja ravintola-ala, Kiinteistöala
Työsuhde
Kokopäivätyö
Työpaikkoja
1 työpaikka
Hakuaika päättyy
01.08.2024
Työ alkaa
Heti sopivan henkilön löydyttyä

Muita kiinnostavia avoimia työpaikkoja

Avoimet työpaikat