Kaivinkoneenkuljettaja
Avoin työpaikka

Kaivinkoneenkuljettaja

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Pirkanmaalle kaivinkoneenkuljettajaa.

Tehtävänkuvaus: Haemme nyt pitkään alalla toimineelle asiakasyrityksellemme Pirkanmaalle (Pirkkalaan) kaivinkoneenkuljettajaa kauden 24 alkaviin kohteisiin. Asiakkaamme tyypilisimpiä töitä ovat piha-ja salaojatyöt, pihasaneeraustyöt sekä maalämpökentät. Työt tehdään pienemmillä koneilla (5-8 t.).  3 D-osaamista ei tarvita.

Maalämpökentät sijouttuvat usein pk-seudulle, joten sinne voi muutama reissu tulla, mutta pääsääntöisesti kohteet Pirkanmaalla.Työ pitää sisällään paljon muutakin kuin konetyötä, esimerkiksi maalämpökentillä on muovihitsausta, johon opetetaan työmailla. Kaivinkonekuski tekee kaikkea muutakin ja hyppää pois koneesta pois tarpeen vaatiessa.  (ammattipätevyyksiä ei tarvita). Hyvää asennetta ja huumoria arvostetaan kovasti. Maalämpökentät ovat perushommia muiden rinnalla, kunhan omaat koneen käyttötaidot.

Odotamme sinulta: 

  • Hakijalta vaaditaan työkokemusta vähintään muutama vuosi
  • Reissutyöhalukkuutta
  • C-kortti katsotaan eduksi
  • Hyvä ja huumorintajuinen asenne

Työaikataulu:

  • Työ alkaa heti ja kestää lumen tuloon saakka
  • Palkkaus sopimuksen mukaan

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat tai täytä hakemus linkistä.

Ota yhteyttä:

Jukka  Saarijärvi p. 040 143 8507

jukka.saarijarvi@rekrydiili.fi

Haluatko työskennellä jo pitkään alalla toimineessa, välittävässä ja vastuullisessa henkilöstöpalveluyrityksessä, jossa sinulla on mahdollista työskennellä eri pituisissa työsuhteissa eri asiakasyrityksissämme? Meillä on helposti lähestyttävä ja välittävä henkilökunta, jonka avulla pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan työpaikan. Rekrytoimme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös työntekijöitä suoraan jatkuviin työsuhteisiin.

Miksi RekryDiili Oy?

RekryDiili on täyden palvelun henkilöstötalo, joka tunnetaan aidosta välittämisestä ja halusta luoda parempaa työelämää.

Palveluihimme kuuluu muun muassa vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, sekä suorahaut. Toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja tehdään yhdessä huippudiili!

Jaa tämä työpaikka
Sijainti
Pirkanmaa, Pirkkala, Tampere
Toimiala
Maanrakennus, Liikenne/ kuljetus/ logistiikka
Työsuhde
Kokopäivätyö
Työpaikkoja
1 työpaikka
Hakuaika päättyy
07.08.2024
Työ alkaa
Heti sopivan henkilön löydyttyä

Muita kiinnostavia avoimia työpaikkoja

Avoimet työpaikat