Putkiasentaja Tampereelle!
Avoin työpaikka

Putkiasentaja Tampereelle!

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista putkiasentajaa Tampereelle.

Asiakkaamme toimii maanrakennusalalla ja on saanut suuren työmaan Tampereelta. Putkiasennustöitä on kohteessa runsaasti, joten putkari tarvitaan niitä tekemään. Yli 10 kilometriä tulee putkea asentaa ja oheistoimintaa on ns. kaivinkoneen perämiehenä toimiminen.

Hakijalta vaaditaan työkokemusta useampi vuosi ja hyvä kuvienlukutaito. Työssä tarvitaan tasolaserin ja putkilaserin käyttötaitoa. Kaivinkoneen perämiehenä ollaan välillä esim. ottamassa korkoja, täryllä maan tiivistämistä jne. Kaivinkoneen perämies ei tarkoita sitä, että ollaan lapiolla kaivamassa tunnista toiseen, vaan kuski tekee koneella työt ja lapio on lähinnä nojaamiseen tarkoitettu. Tämä työ on pääsääntöisesti putkityötä uuden tehtaan pohjalla.

Työ alkaa: Viimeistään kesä-heinäkuun vaihteessa.

Työn kesto: Alkutalveen saakka.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat tai täytä hakemus linkistä.

Ota yhteyttä:

Jukka Saarijärvi p. 040 143 8507.
jukka.saarijarvi@rekrydiili.fi

Haluatko työskennellä jo pitkään alalla toimineessa, välittävässä ja vastuullisessa henkilöstöpalveluyrityksessä, jossa sinulla on mahdollista työskennellä eri pituisissa työsuhteissa eri asiakasyrityksissämme? Meillä on helposti lähestyttävä ja välittävä henkilökunta, jonka avulla pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan työpaikan. Rekrytoimme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös työntekijöitä suoraan jatkuviin työsuhteisiin.

Miksi RekryDiili Oy?

RekryDiili on täyden palvelun henkilöstötalo, joka tunnetaan aidosta välittämisestä ja halusta luoda parempaa työelämää.

Palveluihimme kuuluu muun muassa vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, sekä suorahaut. Toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja tehdään yhdessä huippudiili!

Jaa tämä työpaikka
Sijainti
Pirkanmaa, Tampere
Toimiala
Asennus/huolto
Työpaikkoja
1 työpaikka
Hakuaika päättyy
07.08.2024
Työ alkaa
Heti sopivan henkilön löydyttyä

Muita kiinnostavia avoimia työpaikkoja

Avoimet työpaikat