Hitsaaja
Avoin työpaikka

Hitsaaja

Haemme asiakasyrityksellemme hitsaajaa Ouluun.

Asiakkaamme valmistaa maansiirtokoneisiin työvälineitä mm. kauhoja kaivinkoneisiin ja pyöräkoneisiin, routapiikkejä, kaivinkoneen puomit jne. Asiakas myös kunnostaa vanhat kauhat ym. Hitsaus tapahtuu migillä ja magilla., paksua mustaa hitsataan pääsääntöisesti.

Hakijalta vaaditaan oikea asenne työtä kohtaan, kuvien lukutaito sekä jonkin verran särmäyskokemusta. Oletamme, että hitsaus sujuu ja työkokemusta olisi jo hieman alla. Luokkia ei vaadita eikä välttämättä koulujakaan, kunhan lanka palaa ja sauma on hyvää. Toivomme hakijalta monipuolista metallipuolen osaamista sekä halua kehittyä metallipuolella.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa viimeistään toukokuussa ja palkkaus sopimuksen mukaan.

Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat tai täytä hakemus linkistä.

Ota yhteyttä:

Jukka Saarijärvi p. 040 143 8507.
jukka.saarijarvi@rekrydiili.fi

Haluatko työskennellä jo pitkään alalla toimineessa, välittävässä ja vastuullisessa henkilöstöpalveluyrityksessä, jossa sinulla on mahdollista työskennellä eri pituisissa työsuhteissa eri asiakasyrityksissämme? Meillä on helposti lähestyttävä ja välittävä henkilökunta, jonka avulla pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan työpaikan. Rekrytoimme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös työntekijöitä suoraan jatkuviin työsuhteisiin.

Miksi RekryDiili Oy?

RekryDiili on täyden palvelun henkilöstötalo, joka tunnetaan aidosta välittämisestä ja halusta
luoda parempaa työelämää.

Palveluihimme kuuluu muun muassa vuokratyövoimapalvelut,
rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, sekä suorahaut. Toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja tehdään yhdessä huippudiili!

Jaa tämä työpaikka
Sijainti
Pohjois-Pohjanmaa, Oulu
Toimiala
Teollisuus/tuotanto
Työsuhde
Kokopäivätyö
Työpaikkoja
1 työpaikka
Hakuaika päättyy
07.08.2024
Työ alkaa
Heti sopivan henkilön löydyttyä

Muita kiinnostavia avoimia työpaikkoja

Avoimet työpaikat