fbpx

Lähihoitaja keikkatyö

Sijainti
Pirkanmaa, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi
Paikkoja
4
Työsuhde
Määräaikainen
Ala
Terveydenhuolto/sosiaaliala

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Pirkanmaan alueelle lähihoitajia ja alan opiskelijoita keikkatyöhön! Sinä sosiaali- tai terveydenhuoltoalan ammattilainen tai ammattilaiseksi aikova. Etsitkö uusia haasteita? Tarjoamme monipuolisia tehtäviä eri palveluyksiköissä. 

Haemme iloiseen joukkoomme motivoituneita ja oma-aloitteisia tekijöitä erilaisiin sijaisuuksiin ja tehtäviin. Voit olla osa-aikatyötä etsivä palveluammattilainen tai alan opiskelija. Työ sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen ja työajoista voimme sopia joustavasti. Sinä päätät, kuinka paljon töitä haluat tehdä. 

Työssä tarvitset hoitoalan ammattitaitoa (lähihoitajan tutkinto tai opiskelet lähihoitajaksi), sujuvaa suomen kielen taitoa sekä luotettavaa ja ystävällistä työskentelyotetta. Kotihoidon asiakastyössä eduksi ovat voimassa oleva LOVe-tentti ja/tai ensiapukoulutus sekä ajokortti.

Tehtävään perehdytetään ja tukenasi toimii esimiehesi lisäksi koko tiimi. Arvostamme, jos omaat joustavan työotteen, muutoskykyä, hyvät työyhteisötaidot ja sinulla olisi intohimo asiakkaiden auttamiseen.

Toivomme myös, että sinulla on suoja koronaa vastaan esim. rokotusten kautta. Tartuntatautilain pykälän 48 a mukaan 1.2. lähtien sote-alan työntekijöillä, jotka työskentelevät koronan riskiryhmään kuuluvien parissa, voi olla vain erityisen painavasta syystä puutteellinen suoja koronaa vastaan.

Tarjoamme:

-Mielenkiintoisen, vastuullisen ja erittäin palkitsevan työn

-Mahdollisuuden vaikuttaa työaikoihin ja työtehtäviin

-Lämpimän ja tukevan työyhteisön, jossa arvomme luotettavuus, ystävällisyys ja joustavuus näkyvät päivittäisessä työssämme.

Mikäli välität aidosti ihmisistä ja haluat tärkeän ja palkitsevan työn, niin ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä: 

Riikka Kaijanen p. 040 355 3040

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä koulutukset. Laita meille hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa www.rekrydiili.fi. 

Haku päättyy
02.06.2022
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Haemme nyt asiakasyrityksellemme kokkia Tapiolan keskustaan. Asiakasyrityksemme on maineikas ja arvostettu viihtyisä ruokaravintola Tapiolan keskustassa, joka huolehtii niin työntekijöistään kuin asiakkaistaankin parhaalla mahdollisella tavalla.
Sijainti
Uusimaa sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Hotelli- ja ravintola-ala
Katso työpaikan tiedot
Sijainti
Pohjois-Karjala sekä 5 muuta sijaintia
Ala
Kiinteistöala
Katso työpaikan tiedot
Haemme nyt asiakasyrityksellemme hormikartoittajaa / sukittajaa Helsinkiin!
Sijainti
Uusimaa sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Asennus/huolto
Katso työpaikan tiedot