fbpx

Oppisopimussiivooja

Sijainti
Pirkanmaa, Kangasala, Tampere
Paikkoja
3
Työsuhde
Määräaikainen
Ala
Kiinteistöala

Kiinnostaisiko työnteko oppisopimuksella?

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereen ja Kangasalan alueelle

SIIVOOJIA

oppisopimuksella monipuolisiin siivoustöihin. Työntekijän tulee olla siivousalan ensimmäisen, toisen tai kolmannen vuoden opiskelija. Varsinaista työkokemusta siivousalalta ei tarvita, vaan aito kiinnostus alaa kohtaan on tärkeintä.

Ajokortti sekä oma auto katsotaan eduksi. Suomen kielen taito on työn kannalta välttämätöntä.

Tässä elämäsi tilaisuus tienata ja suorittaa siivous-/kiinteistöpalvelualan opinnot loppuun töitä tekemällä. Mikäli oppisopimus jakso menee hyvin, tarjoamme työntekijälle pitkäaikaisen ja vakituisen työsuhteen.

Palkka alkuun 9,92 €/h. Mikäli työntekijällä on aiempaa kokemusta siivousalalta, on palkka neuvoteltavissa hieman korkeammaksi.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus pikaisesti osoitteeseen www.rekrydiili.fi, sillä paikkoja täytetään nopeallakin varoitusajalla sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa

Riikka Kaijanen p. 040 355 3040

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haku päättyy
30.05.2022
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Haussa nyt Lappeenrantaan myyntipäällikköä IV-remonttien myyntiin.
Sijainti
Etelä-Karjala sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Myyntitehtävät
Katso työpaikan tiedot
Etsitkö seuraavaa steppiä urallasi? Etsitkö työtä, jossa pääset kehittymään ja näyttämään myyntitaitosi? Etsimme nyt avoimen ja positiivisen asenteen omaavia myyntineuvottelijoita vahvistamaan asiakkaamme myyntitiimejä! Asiakasyrityksemme on valtakunnallisesti toimiva asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa talotekniikan palveluita pientaloihin ja kiinteistöihin.
Sijainti
Päijät-Häme sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Myyntitehtävät
Katso työpaikan tiedot
Lämpöä, aurinkoa ja valoa, kuulostaa ihan kesältä! Nyt onkin aika suunnata katseet hetkeksi kesään, sillä RekryDiilin kesätyöhaku siivousalalle on avattu! Haemme nyt Pirkanmaan alueen asiakasyritykselle motivoituneita ja oma-aloitteisia kesätyöntekijöitä porrassiivouksiin, kotisiivouksiin, toimistosiivouksiin sekä tehdassiivouksiin!
Sijainti
Pirkanmaa sekä 25 muuta sijaintia
Ala
Kiinteistöala
Katso työpaikan tiedot