fbpx

Lähihoitajia keikkatyöhön

Sijainti
Pohjois-Pohjanmaa, Kempele, Liminka, Muhos, Oulu
Paikkoja
3
Työsuhde
Määräaikainen
Ala
Terveydenhuolto/sosiaaliala

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Ouluun lähihoitajia ja alan opiskelijoita keikkatyöhön! Sinä sosiaali- tai terveydenhuoltoalan ammattilainen tai ammattilaiseksi aikova. Etsitkö uusia haasteita? 

Tule osaksi innostunutta ja ammattitaitoista vammaishoitotyön tiimiä. Haemme nyt keikkailevia lähihoitajia vammaishoitotyöhön. Työ sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen ja työajoista voimme sopia joustavasti. Sinä päätät, kuinka paljon töitä haluat tehdä. Saat hyvän perehdytyksen ja ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen. 

Tuemme, ohjaamme ja avustamme asiakkaitamme päivittäisissä toimissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Kohtaamme asiakkaamme aitona, omana itsenämme. Meillä on tärkeää aito ihmisen kohtaaminen ja kuntouttava työote. Sinä olet avainhenkilö asiakkaidemme kohtaamisissa joka päivä. Asiakkaamme ovat fyysisesti vammaisia, kehitysvammaisia tai muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitsevia ihmisiä.

Sinulla tulee olla:

-lähihoitajan tutkinto tai vaihtoehtoisesti 2/3 lähihoitajaopinnoista suoritettuna, joille mahdollistamme rajoitetun lääkeluvan suorittamisen 

-suoritetut LOVe-lääkehoidontentit

-tartuntatautilain mukainen rokotussuoja

Toivomme, että:

-omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot

-aktiivisen ja vastuullisen työskentelyotteen

-sinulta löytyy hygieniapassi 

-omaat sujuvan suomen kielen taidon

-sinulla on lämmin sydän, positiivista tekemisen meininkiä, kuuntelutaitoa ja kunnioitusta asiakasta kohtaan

Toivomme myös, että sinulla on suoja koronaa vastaan esim. rokotusten kautta. Tartuntatautilain pykälän 48 a mukaan 1.2. lähtien sote-alan työntekijöillä, jotka työskentelevät koronan riskiryhmään kuuluvien parissa, voi olla vain erityisen painavasta syystä puutteellinen suoja koronaa vastaan.

Tarjoamme:

-mielenkiintoisen, vastuullisen ja erittäin palkitsevan työn

-sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työaikoihin ja työtehtäviin

-saat myös ympärillesi lämpimän ja tukevan työyhteisön

Lisätietoja tehtävästä: 

Riikka Kaijanen p. 040 355 3040

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä koulutukset. Lähihoitajan keikkatyötä voit hakea suoraan osoitteessa www.rekrydiili.fi 

Haku päättyy
30.05.2022
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Haemme nyt asiakasyrityksellemme METSÄKONEENKULJETTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Lahteen!
Sijainti
Päijät-Häme sekä 13 muuta sijaintia
Ala
Liikenne/ kuljetus/ logistiikka
Katso työpaikan tiedot
Haemme nyt asiakasyrityksellemme sähköasentajaa / automaatioasentajaa Parkanoon. Asiakkaamme on teollisuuden automaatioasennuksiin ja kunnossapitoon erikoistunut yritys.
Sijainti
Pirkanmaa sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Teollisuus/tuotanto
Katso työpaikan tiedot
Haemme nyt asiakasyrityksellemme Helsinkiin kokkia. Asiakasyrityksemme on suosittu lounasravintola, joka arvostaa osaavaa henkilökuntaansa. Pääset osaksi huipputyöporukkaa ja tehtävään perehdytetään hyvin kunhan olet oma-aloitteinen ja tekevä ihminen.  
Sijainti
Uusimaa sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Hotelli- ja ravintola-ala
Katso työpaikan tiedot