fbpx

Töihin perhekotiin

Sijainti
Ahvenanmaa, Etelä-Karjala, Imatra, Lappeenranta, Etelä-Pohjanmaa, Kauhava, Seinäjoki, Etelä-Savo, Mikkeli, Pieksämäki, Savonlinna, Itä-Uusimaa, Porvoo, Sipoo, Kainuu, Kajaani, Kanta-Häme, Forssa, Hämeenlinna, Riihimäki, Keski-Pohjanmaa, Kokkola, Keski-Suomi, Jyväskylä, Muurame, Viitasaari, Äänekoski, Kymenlaakso, Hamina, Kotka, Kouvola, Lappi, Rovaniemi, Pirkanmaa, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere, Valkeakoski, Pohjanmaa, Kristiinankaupunki, Pietarsaari, Vaasa, Pohjois-Karjala, Joensuu, Pohjois-Pohjanmaa, Haapajärvi, Haapavesi, Ii, Kalajoki, Kuusamo, Kärsämäki, Oulu, Oulunsalo, Raahe, Ylivieska, Pohjois-Savo, Iisalmi, Juankoski, Kaavi, Karttula, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Maaninka, Nilsiä, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Varpaisjärvi, Vesanto, Vieremä, Päijät-Häme, Heinola, Lahti, Nastola, Satakunta, Eura, Harjavalta, Kokemäki, Pori, Säkylä, Ulvila, Uusimaa, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Mäntsälä, Tuusula, Vantaa, Varsinais-Suomi, Kaarina, Laitila, Masku, Naantali, Salo, Somero, Turku, Uusikaupunki
Paikkoja
2
Työsuhde
Vakituinen
Ala
Terveydenhuolto/sosiaaliala

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

PERHEKOTIIN VANHEMPAA TAI VANHEMPIA

Oletko kiinnostunut työstä lasten ja nuorten parissa. Haemme nyt arvostettuun ja hyvämaineeseen lasten ja nuorten luvanvaraista perhehoitoa tarjoavaan lasten mummolaan Siilinjärvelle perhekotivanhempia.


Perhekodissa työskentelystä tai sen perustamisesta haaveilevalle tässä on oiva mahdollisuus päästä toteuttamaan haavetta jo toiminnassa olevaan yksikköön, jossa kaikki on valmiina toimilupia myöten. Lainsäädännössä perhekotien toimiluvat ovat paikkasidonnaisia ja vastuuvanhempien vaihtuminen ei vaikuta jo myönnettyihin lupiin. Toiminta yksikössä on jo käynnissä.

Yksikkö sijaitsee luonnon läheisyydessä lyhyen ajomatkan päässä Kuopion ja Siilinjärven runsaista palveluista.
Rakennus on valmistunut 2008 ja sieltä löytyy oma rauhallinen puoli perhekodin vanhemmalle perheineen ja reilusti tilaa perhekodin asukkaille.

Kelpoisuusehtona perhekodin vastuuvanhemmalle on vähintään 2 vuoden työkokemus lastensuojelulain mukaisesta hoito- ja kasvatustyöstä sekä alalle soveltuva koulutus. Sosionomi AMK tai sairaanhoitaja AMK tutkinto.
Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Jos et ole vielä varma täytätkö aluehallintoviraston asettamat kelpoisuusvaatimukset, niin jätä hakemuksesi kuitenkin, koska osaamista ja työkokemusta voit kerätä työskentelemällä yksikössä ennen kuin aloitat vastuuvanhempana.

Palkkaluokka tulee olemaan noin 3500 - 4200 € lisäksi perhekotivanhemman tehtävässä olet oikeutettu kattaviin luontaisetuihin.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan rohkeasti, sillä tarvitsemme ammattitaitoisia työntekijöitä lasten ja nuorten pariin.
Jokainen hakemus on arvokas!

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Marttiini, +358 40 829 1525 // matti.marttiini@rekrydiili.fi

 

Haku päättyy
27.05.2022
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Ylöjärvelle CNC-koneistajaa
Sijainti
Hämeenkyrö sekä 4 muuta sijaintia
Ala
Teollisuus/tuotanto
Katso työpaikan tiedot
Haemme nyt asiakasyrityksellemme metsäkoneenkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen!
Sijainti
Kajaani
Ala
Liikenne/ kuljetus/ logistiikka
Katso työpaikan tiedot
Haemme nyt asiakasyrityksellemme kesäksi Ruovedelle ihanaan kesäkahvilaan TARJOILIJOITA! 
Sijainti
Ruovesi
Ala
Hotelli- ja ravintola-ala
Katso työpaikan tiedot