fbpx

Myynti-Insinööri/ Teknikko

Sijainti
Pirkanmaa, Nokia
Paikkoja
1
Työsuhde
Vakituinen
Ala
IT/tietoliikenne

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Nokialle vakituiseen työsuhteeseen myynti-Insinööriä/ teknikkoa!

Asiakasyrityksemme valmistaa varusteltuja kontteja tilaajan toiveesta. Kontteja valmistetaan erilaisiin käyttötarkoituksiin, esimerkiksi tutkimuskäyttöön. Kontit ovat laivakohteista pieniin noppakontteihin ja ne varustellaan käyttötarkoituksen mukaan tapauskohtaisesti.

Asiakasyrityksemme etsii myyjää, joka olisi metallialan huippuosaaja/ pelle peloton. Sosiaalisesti lahjakas myyjä, joka ui kuin kala vedessä asiakkaan kanssa myyntitilanteessa. Myyjän ei myskään tulisi myydä tuotantoa tukkoon vaan järkevästi haistellen uusia tuulia. Myyjällä tulee olla kokemusta tarjouslaskennasta ja kyky hahmottaa kokonaiskuva tuotannon ja myynnin välillä. Myyjällä voisi olla omia ideoita/ tuotteita joilla pystyttäisiin tasapainoittamaan tuotannon vaihteluja ja pitämään tuotanto jatkuvassa liikkeessä. Mahdollisuuksien mukaan myyjä voisi vuokrata hallitilaa ja maalamoa eteenpäin sekä myydä maalauspalvelua. Hyvät it-taidot myyjällä tulee olla ja kokemus piirustusohjelmista on kaikki plussaa, lisäksi sosiaalisten median kanavat olisi myyjän hyvä tuntea.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Voit myös soittaa Jukka Saarijärvelle p. 040 143 8507.

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haku päättyy
11.08.2022
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Sijainti
Pirkanmaa sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Hotelli- ja ravintola-ala
Katso työpaikan tiedot
Etsimme kuntasektorille Akaan ja Urjalan yhteistoiminta-alueelle keikkaluonteiseen työsuhteeseen lähihoitajia niin kotihoitoon kuin vanhusten tehostettuun asumispalveluun.
Sijainti
Akaa sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Terveydenhuolto/sosiaaliala
Katso työpaikan tiedot
Haemme nyt asiakasyrityksellemme LÄHIHOITAJIA Turkuun ja lähialueille keikkatyösuhteisiin.
Sijainti
Varsinais-Suomi sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Terveydenhuolto/sosiaaliala
Katso työpaikan tiedot