fbpx

Henkilöstövuokraukonsultti

Sijainti
Espoo, Helsinki, Vantaa
Paikkoja
3
Työsuhde
Vakituinen
Ala
Henkilöstöhallinto/rekrytointi

RekryDiili Oy on raikas ja joustava täyden palvelun henkilöstötalo. Olemme kotoisin Pirkanmaalta ja toimineet alueella jo lähes 5 vuotta. Laajennamme liiketoimintaamme nyt muille paikkakunnille. Tähän mennessä franchisingmallilla toimivat toimipisteemme löytyvät Tampereen lisäksi Helsingistä, Kuopiosta sekä Turusta. Helsingin toimipiste hakee nyt yhteistyökumppaneikseen yrittäjiä vastaamaan radan varren yritysasiakkaiden myynnistä.

RekryDiilin palveluihin kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting. Työnhakijoille tarjoamme eri pituisia työsuhteita monipuolisesti eri toimialoilla. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme laadukkaasti ja aina asiakaslähtöisesti.

Haemme nyt provisiopalkkaisia rekrytointikonsultteja hoitamaan asiakashankintaa ja asiakassuhteita PK-seudulla. Tarjoamme myynnistä ja yrittäjyydestä kiinnostuneelle henkilölle hienoa tilaisuutta kasvavalla ja mielenkiintoisella rekrytointitoimialalla. Yksikään päivä ei varmasti ole samanlainen. Myös sivutoimisuus on mahdollista.

Pärjäät HR-alalla, kun tulet ihmisten kanssa hyvin toimeen, olet asiakaspalvelulähtöinen, kaupanteko on sinulle luontevaa ja pidät haasteista. Positiivinen ja hyvä asenne ovat yrittäjyydessä valttikortteja. Alan aiemmasta kokemuksesta on etua, mutta se ei ole välttämätöntä. Meiltä saat jatkuvan tuen, avun ja täyden perehdytyksen. Toivomme sinulta pitkäjänteisyyttä, sitoutuneisuutta ja aitoa kiinnostusta kyseistä työtehtävää ja RekryDiiliä kohtaan.

Edut, jotka tarjoamme sinulle:

- hyvä ja toimiva liiketoimintamalli

- mahdollisuus mainioihin ansioihin ilman ylärajaa

Tarjoamme automaattisesti myös:

- kattavan perehdytyksen ja tuen yrityksesi perustamiseen

- jatkuvan tuen ja sparrauksen

- toiminnanohjausjärjestelmän

 

Mikäli kiinnostuit niin ota yhteyttä Mika Tilliin, p. 040 7013 005 / mika.tilli/rekrydiili.fi

Haku päättyy
27.01.2022
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Uudenmaan alueelle täysperävaunuyhdistelmän kuljettajaa kappaletavarakuljetuksiin.
Sijainti
Uusimaa sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Liikenne/ kuljetus/ logistiikka
Katso työpaikan tiedot
Haemme nyt asiakasyrityksellemme Pirkkalaan PESULATYÖNTEKIJÖITÄ vakituisiin työsuhteisiin! Työtehtäviisi pesulatyöntekijänä kuuluvat mm. viikkaus, henkarointi ja pakkaustehtävät. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen alalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Eduksi katsomme myös ompelutaidon. 
Sijainti
Pirkkala
Ala
Asiakaspalvelu/palvelu
Katso työpaikan tiedot
Sijainti
Keski-Suomi sekä 24 muuta sijaintia
Ala
Terveydenhuolto/sosiaaliala
Katso työpaikan tiedot