Myyntiedustaja/kiinteistönvälittäjä

Sijainti
Tampere
Paikkoja
1
Työsuhde
Vakituinen
Ala
Kiinteistöala

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt tamperelaiseen kiinteistönvälitystoimistoon

MYYNTIEDUSTAJAA/KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ

Voit olla alalle vasta pyrkivä tai sinulla on jo kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä. LKV-tutkintokaan ei ole edellytys, vaan meille on tärkeintä asenteesi: saavuttamisen halusi kiinteistönvälitysalalla on suuri ja haluat ylittää sinulle asetetut tavoitteet.

Tarjoamme sinulle valtavasti töitä sekä kannustavan työyhteisön. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta:

- uskallusta vaatia itseltäsi menestymistä haastavalla alalla

- olet aidosti kiinnostunut aktiivisesta asiakaspalvelutyöstä

- asenteesi on kohdillaan vaativaan työhön

Kiinnostuitko? Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten laita hakemusta tulemaan pian. Paikkaa voit hakea suoraa sivuillamme www.rekrydiili.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Noora Pyymäki p. 040 196 4760.

Haku päättyy
27.01.2021
Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Työnkuvaasi kuuluu kuorma-autojen päällä olevien nostureiden huolto-, korjaus- ja asennustehtävät. Töitä suoritetaan sekä korjaamolla, että myös kentällä. Asiakaspalvelutaidoistakin on tässä työssä hyötyä sillä asiakkaan kanssa tehdään yhteistyötä ja sovitaan mm. aikatauluja.
Sijainti
Tuusula
Ala
Rakennusala
Katso työpaikan tiedot
Tampereen keskustan toimipiste etsii tiimiinsä nyt uutta kiinteistönvälittäjää, suoraan työsuhteeseen. Työ on vakinainen ja kokoaikainen.
Sijainti
Tampere
Ala
Kiinteistöala
Katso työpaikan tiedot
Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut yksittäiskappaleiden valmistukseen erikoistunut perheyritys, joka etsii nyt pieneen ja työstään motivoituneeseen tiimiinsä itsenäiseen työhön kykenevää koneistajaa, joka osaa ja haluaa työskennellä monipuolisesti erilaisissa koneistuksen tehtävissä.
Sijainti
Tampere
Ala
Teollisuus/tuotanto
Katso työpaikan tiedot