Kiinteistönvälittäjä

Sijainti
Tampere
Paikkoja
1
Työsuhde
Vakituinen
Ala
Kiinteistöala

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Etsimme nyt valtakunnalliseen kiinteistövälitysketjuun

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ Tampereelle

Asiakasyrityksemme tunnetaan yhtenä suurimpana alan toimijana ja yritys on näkyvä ja tunnettu kymmenille tuhansille tyytyväisille asiakkaille ympäri Suomen. Tampereen keskustan toimipiste etsii tiimiinsä nyt uutta kiinteistönvälittäjää, suoraan työsuhteeseen. Työ on vakinainen ja kokoaikainen. Yritys käyttää palkkauksessaan kilpailukykyistä provisiopalkkaus -mallia.

Etsimällämme henkilöllä on jo LKV-tutkinto suoritettu sekä mielellään jo jonkin verran kokemusta kokemusta alalta. Työt voi aloittaa nopeallakin aikataululla.

Jos olet etsimämme henkilö ja kaipaat uusia haasteita kiinteistövälityksen alalta niin ota yhteyttä! Lisätietoa tehtävästä saa Noora Pyymäeltä, puh. +358 40 1964 760. Hakemuksen ja CV:n voi jättää osoitteessa www.rekrydiili.fi

Haku päättyy
27.01.2021
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Sijainti
Varsinais-Suomi sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Asennus/huolto
Katso työpaikan tiedot
Asiakasyrityksemme palveluihin kuuluvat hydrauliikka- ja pneumatiikkatiivisteiden suunnittelu ja valmistaminen toivottujen mallien ja mittojen mukaisesti. Tiivisteitä valmistetaan CNC-koneilla.
Sijainti
Tampere
Ala
Teollisuus/tuotanto
Katso työpaikan tiedot
Sijainti
Varsinais-Suomi sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Liikenne/ kuljetus/ logistiikka
Katso työpaikan tiedot