Työpaikkaa ei löytynyt

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Haemme motivoituneita ja oma-aloitteisia tekijöitä erilaisiin sijaisuuksiin ja tehtäviin. Voit olla osa-aikatyötä etsivä palveluammattilainen tai alan opiskelija. Työ sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen ja työajoista voimme sopia joustavasti. Sinä päätät, kuinka paljon töitä haluat tehdä.
Sijainti
Alavus sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Terveydenhuolto/sosiaaliala
Katso työpaikan tiedot
Asiakasyrityksemme on suosittu monipuolisesta menustaan, josta löytyy maistuvia annoksia niin aikuisille kuin lapsillekin. Ravintolassa on viihtyisä tunnelma, jossa pääset takuulla irtautumaan hetkeksi arjesta herkulliselle makumatkalle.Etsimme nyt kokkia, jonka työtehtäviin kuuluvat ruuan esivalmistelu- sekä ruunlaittotehtävät. Lisäksi tehtäviisi kuuluu muita keittiötöitä, kuten keittiön puhtaanapitotehtäviä tai tiskausta.
Sijainti
Kangasala
Ala
Hotelli- ja ravintola-ala
Katso työpaikan tiedot
Hakijalta vaaditaan työkokemusta laatoittamisesta useampi vuosi. Työn jälki tulee olla ensiluokkaista ja aikatauluissakin pitää pysyä. Työkohteet ovat hyvin pitkälti saneerauskohteita, kuten mökkejä/asuntoja ja sijaitsevat Sysmässä. Etsinnässä ensisijaisesti paikallinen laatoittaja.
Sijainti
Sysmä
Ala
Asennus/huolto
Katso työpaikan tiedot