Kuljettaja henkilöliikenteeseen

Sijainti
Tampere
Paikkoja
1
Työsuhde
Määräaikainen
Ala
Liikenne/ kuljetus/ logistiikka

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle

ASIAKASPALVELUHENKISTÄ KULJETTAJAA HENKILÖLIIKENTEESEEN 

Asiakasyrityksemme etsii kuljettajia henkilöautoliikenteeseen sekä osa-aikaisiin että päätoimisiin kuljettajan tehtäviin. Työ voi sisältää tilauspalveluajoja, erilaisia VIP-kuljetuksia, ryhmäkuljetuksia, koulukuljetuksia, muita yhteiskunnallisia kuljetuksia sekä taksikuljetuksia. 

Työllistymisen edellytyksenä on taksinkuljettajan ammattipätevyys. Ammattipätevyyden saa suorittamalla Traficomin järjestämän taksinkuljettajan kokeen jossain Ajovarma Oy:n toimistossa. Tällä hetkellä ei ole koulutusvaadetta eikä paikallistuntemuskoetta eli pelkkä Traficomin kokeen läpäiseminen riittää. Kevään aikana tulevaan uuteen lakiin koulutusvaade ja paikallistuntemuskoe saattavat tulla eli siksi ammattipätevyys kannattaa hankkia mahdollisimman pian. Asiakasyrityksellämme on koetta varten itseopiskelumateriaali, jonka saa veloituksetta käyttöön. 

Olethan asiakaspalveluhenkinen, luotettava ja sinulla on nuhteeton tausta. Lisäksi B-ajokortin on oltava ollut voimassa vähintään yhden vuoden ajan.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi

Lisätietoja tehtävästä: elina.lahteenmaki@rekrydiili.fi 

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä koulutukset. 

Haku päättyy
03.03.2021
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Tehtävissäsi toimit kokonaisvaltaisesti sähkö- ja kytkinasemien niin uudis- kuin saneerauskohteiden työmaiden asennus- sekä rakennusvaiheiden vastaavana Pirkanmaalla ja ympäri Suomea.
Sijainti
Pirkanmaa
Ala
Asennus/huolto
Katso työpaikan tiedot
Asiakasyrityksemme on suosittu monipuolisesta menustaan, josta löytyy maistuvia annoksia niin aikuisille kuin lapsillekin. Ravintolassa on viihtyisä tunnelma, jossa pääset takuulla irtautumaan hetkeksi arjesta herkulliselle makumatkalle.Etsimme nyt kokkia, jonka työtehtäviin kuuluvat ruuan esivalmistelu- sekä ruunlaittotehtävät. Lisäksi tehtäviisi kuuluu muita keittiötöitä, kuten keittiön puhtaanapitotehtäviä tai tiskausta.
Sijainti
Kangasala
Ala
Hotelli- ja ravintola-ala
Katso työpaikan tiedot
Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on muutaman vuoden kokemus kaivinkoneenkuljettajan työtehtävistä, olet työtä pelkäämätön ja ahkera ja sinulla on vaadittavat ammattikortit voimassa.
Sijainti
Rovaniemi sekä 3 muuta sijaintia
Ala
Maanrakennus
Katso työpaikan tiedot