LÄHIHOITAJIA tai OPISKELIJOITA Pohjois-Savo

Sijainti
Pohjois-Savo, Iisalmi, Juankoski, Kaavi, Karttula, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Maaninka, Nilsiä, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Varpaisjärvi, Vesanto, Vieremä
Paikkoja
10
Työsuhde
Määräaikainen
Ala
Terveydenhuolto/sosiaaliala

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

LÄHIHOITAJIA tai ALAN OPISKELIJOITA

Isosti sydämellä töitä tekevälle lähihoitajalle töitä tarjolla eri pituisiin sijaisuuksiin tai keikkatöihin. Odotamme sinulta, että haluat aidosti palvella ja työskennellä erilaisten asiakkaiden parissa, ikääntyneiden, mielenterveyspotilaiden tai kehitysvammaisten parissa. Asiakkaidemme viihtymiseen ja työyhteisön kulttuuriin voit vaikuttaa omalla persoonallasi, iloisella asenteella ja sosiaalisuudella. Meillä hoitajien arvostus näkyy myös palkassa. Palkkaus määräytyy työtehtävän vaativuuden mukaan. Tarjolla on aamu-, ilta-, sekä yövuoroja, joita on tarjolla jatkuvasti sopimuksen mukaan. 

Toivomme, että sinulla on lähihoitajan tutkinto tai muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan tutkinto. Myös alan opiskelijoita palkkaamme lyhyisiin sijaisuuksiin. Opiskelijalla tulisi olla suoritettuna 2/3 osaa opinnoista.
 

Mikäli kiinnostuit paikasta, laita heti hakemus osoitteessa www.rekrydiili.fi.

Lisätietoja antaa Matti Marttiini puh. 040 829 1525 tai matti.marttiini@rekrydiili.fi

Haku päättyy
11.03.2021
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Oletko kokki tai kassataitoinen keittiöapulainen? Onko sinulla aikaisempaa kokemusta vastaavista alan tehtävistä?
Sijainti
Pirkanmaa
Ala
Hotelli- ja ravintola-ala
Katso työpaikan tiedot
Hakijalta edellytetään kokemusta pizzakokin tehtävistä, hyvää paineensietokykyä ja ripeää työntekoa. Työntekijältä odotetaan asiakaspalvelutaitoja, sosiaalisuutta, iloista asennetta ja halua oppia uutta. Työ edellyttää hygieniapassia.
Sijainti
Pirkanmaa sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Hotelli- ja ravintola-ala
Katso työpaikan tiedot
Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle SÄHKÖASENTAJAA kylmälaitteiden asennustehtäviin myymäläympäristössä.Asiakasyrityksemme tekee sähkösuunnitelmia ja sähköasennuksia saneeraus- ja uudiskohteisiin Tampereen seudulla. Asiakasyritys toteuttaa sähkötöitä sekä yksityisille asiakkaille että yrityksille.
Sijainti
Tampere
Ala
Asennus/huolto
Katso työpaikan tiedot