Sähkömyyjä Oomi Energia, Teleperformance

Sijainti
Tampere
Paikkoja
1
Työsuhde
Määräaikainen
Ala
Myyntitehtävät

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluvat mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme asiakasyrityksellemme Teleperformancelle

MYYNTIAGENTTIA

Oomi Energian sähkömyyntitehtäviin.

Teleperformance on maailman johtava ulkoistettuja palveluita tuottava yritys, jonka erityisalaa on monikanavaisen asiakaskokemuksen johtaminen ja tuottaminen. Teleperformancen palveluihin kuuluvat erilaiset asiakaspalveluratkaisut, tekninen tuki, myynti sekä perinnän palvelut. Teleperformance perustettiin Pariisissa vuonna 1978. Yritys työllistää yli 300 000 työntekijää lähes 80 maassa, tarjoten palvelua 265 kielellä. 

Nyt Teleperformance hakee vahvistusta huippuhenkiseen myyntitiimiinsä Tampereelle!

Onko myynti intohimosi? Sytytkö tuloshakuisesta myyntityöstä? Haluatko päästä kasvattamaan osaamista ja kartuttamaan kokemusta myyntitehtävistä? Voit hakea paikkaa vankalla myyntikokemuksella tai suurella innokkuudella!

Työt alkavat kolmen (3) päivän koulutuksella sähkömyyjän työtehtäviin. Tarjoamme sinulle töitä 30-37,5h/viikko ja mahdollisuuden sekä etä- että toimistotyöhön. Työajat sijoittuvat ma-pe klo 9-17 välille. 

Työn kesto olisi alkuun kuusi (6) kuukautta, jonka jälkeen työntekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen omille kirjoille. Työn aloituksesta voidaan sopia joustavasti.

Työstä maksetaan PAM:n TES:n (Asiakaspalvelu ja telemarkkinointiala) mukainen pohjapalkka sekä myynteihin perustuvat reilut kannusteet.

Teleperformance on työnantaja, joka haluaa huolehtia omiensa hyvinvoinnista ja osaamisesta. Kehitys- ja etenemismahdollisuudet organisaation sisällä ovat mittavat oikeanlaisella asenteella ja osaamisella.

Odotamme kuulevamme sinusta! Laita hakemusta tulemaan pian, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Henri Roivas p. 040 198 2985.

Haku päättyy
08.03.2021
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Etsimämme autonasentaja on itsenäisen ja omatoimisen työotteen omaava tekijä, jolta löytyy jo aiempaa kokemusta autonasentajan työtehtävistä.
Sijainti
Tampere
Ala
Asennus/huolto
Katso työpaikan tiedot
Osa-tai kokoaikainen sairaanhoitaja vanhustyöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen
Sijainti
Lieksa
Ala
Terveydenhuolto/sosiaaliala
Katso työpaikan tiedot
Sijainti
Pirkanmaa sekä 6 muuta sijaintia
Ala
Myyntitehtävät
Katso työpaikan tiedot