Pitopalvelutyöntekijä

Sijainti
Sastamala
Paikkoja
1
Työsuhde
Määräaikainen
Ala
Hotelli- ja ravintola-ala

Haemme nyt asiakasyrityksellemme keikkailevia 

PITOPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ

Vammalassa sijaitsevaan kahvila-ravintolaan avustamaan erilaisiin tapahtumiin, kuten hääjuhliin, synttäreille tai valmistujaisiin! 

Pitopalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluvat monipuoliset tehtävät niin keittiössä kuin salin puolella. Tehtäviisi voi kuulua ruokien esivalmistelu-/esillepanotehtäviä, tarjoilua ja salin siisteydestä huolehtimista. 

Voit olla vastavalmistunut tai kokenut pitopalvelualan ammattilainen! Tässä tehtävässä et välttämättä tarvitse paljoa kokemusta, vaan tarvittaessa sinut voidaan perehdyttää tehtävään. Edellytämme lämminhenkistä ja asiakasta kunnioittavaa työotetta.  Työntekijältä odotetaan aktiivista työotetta, huolellisuutta, reipasta asennetta ja valmiutta oppia uutta. Erityisruokavalioiden tuntemus katsotaan eduksi.

Mikäli olet etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi ja ansioluettelosi sivujemme kautta (www.rekrydiili.fi) mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. 

Pitopalvelutyöntekijän paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707. 

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä koulutukset. 

Haku päättyy
09.03.2021
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Etsimme nyt Nokialle sähköasentajaa kiinteistöpalveluihin!
Sijainti
Pirkanmaa sekä 4 muuta sijaintia
Ala
Asennus/huolto
Katso työpaikan tiedot
Sijainti
Varsinais-Suomi sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Maanrakennus
Katso työpaikan tiedot
Toivomme sinulta noin kahden vuoden kokemusta telineasentajan tehtävistä sekä ahkeraa ja reipasta luonnetta.
Sijainti
Uusimaa
Ala
Rakennusala
Katso työpaikan tiedot