CNC-koneistaja

Sijainti
Tampere
Paikkoja
1
Työsuhde
Vakituinen
Ala
Teollisuus/tuotanto

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

CNC-KONEISTAJAA Tampereelle lasin työstöön

Asiakkaalla on tuotantotilat Tampereella ja valmistavat lasituotteet laidasta laitaan itse. CNC-koneistaja pajalla leikkaa, rei'ittää, hioo, poraa, kaivertaa jne.

Hakijalta vaaditaan CNC-kokemusta joitain vuosia. Valmista kaveria tähän on vaikea löytää joka potteron hallitsee, mutta aikaisempi CNC-kokemus ja perusosaaminen saattaa hyvinkin riittää. Työajoista pidetään kiinni, töitä tehdään enemmän potterolla kuin kännykällä ja kun lattialta ei löydy lasinsiruja on työ tehty hyvin.

Huumorintajuinen kaveri vähemmälläkin CNC-kokemuksella saa pitkän siivun hyvässä porukassa.

Työ alkaa heti tekijän löydyttyä. Työn kesto kesän yli / mahdollisuus työllistyä asiakkaan omille kirjoille.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Saarijärvi p. 040 143 8507 

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haku päättyy
26.04.2021
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Haemme nyt asiakasyrityksellemme teollisuuden kunnossapidon tehtäviin ammattitaitoista sähköasentajaa!
Sijainti
Tampere
Ala
Asennus/huolto
Katso työpaikan tiedot
Työnkuva koostuu ilmastointiasennustöistä ja eduksi katsomme erityisesti teollisuuden ilmastointiasennusten tuntemuksen. Odotamme, että sinulla on jo muutaman vuoden kokemus alalta ja pystyt työskentelemään myös itsenäisesti. 
Sijainti
Kangasala sekä 5 muuta sijaintia
Ala
Asennus/huolto
Katso työpaikan tiedot
Tehtävään valittavalla tulee olla riittävä työkokemus vastaavista työtehtävistä, jotta hän kykenee itsenäiseen ja omatoimiseen työhön. Osaamista olisi hyvä löytyä kaikenlaisista rengasasennustehtävistä, sillä tehtäväkenttä on työtehtävien osalta laaja.
Sijainti
Parkano
Ala
Asennus/huolto
Katso työpaikan tiedot