Levyseppä

Sijainti
Tampere
Paikkoja
1
Työsuhde
Vakituinen
Ala
Asennus/huolto

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle

Ammattitaitoista ASENTAJAA/LEVYSEPPÄÄ

Asiakkaamme tarjoaa monipuolisia metallipalveluita Tampereen seudun yrityksille. Asiakas valmistaa mm. rakennutyömaille kantavat teräsrakenteet, kaiteet, katokset, portaat ja kulkutasot. Tämän lisäksi asiaks hoitaa rakenteiden ja koneiden kokoonpanon ja asennukset.

Näihin hommiin etsimme nyt kokenutta tekijää joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn. 

Työ edellyttää hitsaustaitoja ja hyvää asennetta. C-kortti katsotaan eduksi.

Työ on päivätyötä.

Palkkaus sopimuksen mukaan. 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä joten hae paikkaa heti soittamalla Jukka Saarijärvelle p. 040 143 8507 tai hae paikkaa nettisivuillamme www.rekrydiili.fi. 

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä koulutukset. 

Haku päättyy
19.04.2021
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut yksittäiskappaleiden valmistukseen erikoistunut perheyritys, joka etsii nyt pieneen ja työstään motivoituneeseen tiimiinsä itsenäiseen työhön kykenevää koneistajaa, joka osaa ja haluaa työskennellä monipuolisesti erilaisissa koneistuksen tehtävissä.
Sijainti
Tampere
Ala
Teollisuus/tuotanto
Katso työpaikan tiedot
Sijainti
Sastamala
Ala
Hotelli- ja ravintola-ala
Katso työpaikan tiedot
Tehtävään valittavalla tulee olla riittävä työkokemus vastaavista työtehtävistä, jotta hän kykenee itsenäiseen ja omatoimiseen työhön. Osaamista olisi hyvä löytyä kaikenlaisista rengasasennustehtävistä, sillä tehtäväkenttä on työtehtävien osalta laaja.
Sijainti
Parkano
Ala
Asennus/huolto
Katso työpaikan tiedot