Nordic Sales Crew - Myyntiedustajia Helsinkiin

Sijainti
Helsinki
Paikkoja
1
Työsuhde
Vakituinen
Ala
Myyntitehtävät

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

MYYNTIEDUSTAJIA

ständi-, tapahtuma-, messu-, ja face-to-face -myyntiin Helsinkiin.

Nordic Sales Crew etsii myyntiedustajia WWF:n kuukausilahjoitusten pariin.

WWF:n edustajana tapaat asiakkaita paikoissa, joissa ihmisvirrat ovat kaikkein aktiivisimpia. WWF on vaikutusvaltainen järjestö ja tehtävässä pääset mukaan edistämään lahjoitusten myyntiä erinäisiin projekteihin. WWF:llä työskennellessä mikään työpäivä ei ole samanlainen ja tekemistä taatusti riittää! 

Nordic Sales Crewlla palkkapäivä on kuukauden paras päivä. Palkkasi määräytyy ensijaisesti myyntiprovisioista ilman kattoa. Voit siis omalla tekemiselläsi kasvattaa tilipussisi kokoa rajattomasti. Eikä huolta, mikäli myyntiprovisio ei joskus ylitäkään takuupalkan rajaa, et jää ilman tuloja, vaan saat 10 euroa jokaiselta työtunniltasi.

Työtä voit tehdänä viitenä päivänä viikossa, mutta minimissään sinun on työskenneltävä kolmena päivänä. 

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa äkkiä, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä! Jos jokin vielä askarruttaa, älä epäröi kysyä lisää Henriltä puh. 040 198 2985

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi.

Nordic Sales Crew on Suomen nopeimmin kasvava myyntitoimisto. Heidän tavoitteenaan on tuottaa huippuluokkaista myyntiä kuluttajamyynnin parissa ja visionaan on olla maailman paras myynnin akatemia.

He ovat toimineet vuodesta 2016 ja työllistävät tänään yli 100 huippumyyjää valtakunnallisesti. He ovat ständimyynnin ja door-to-door -myynnin ulkoistukseen erikoistunut myyntitoimisto. Pitkäaikainen kokemus myynnistä yhdistettynä nykyaikaiseen näkemykseen tämän hetkisistä markkinoista takaavat ainutlaatuiset asiakaskohtaamiset.

Nordic Sales Crew tekee maanlaajuista myyntiä rakkaudesta lajiin. He kouluttavat jokaisen työntekijänsä yksilöllisesti, ja jatkuvalla valmennuksella auttavat myyjiään kehittymään rautaisiksi alan ammattilaisiksi.

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluvat mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä koulutukset. 

Haku päättyy
20.04.2021
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Hei, juuri sinä! Oletko parhaillaan etsimässä itsellesi kesätyöpaikkaa? Jos vastasit kyllä, jatkathan lukemista. Jos etsit kesätyötä sosiaali- ja terveysalalta, jatka jälleen lukemista, sillä: Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle LÄHIHOITAJAA KESÄTÖIHIN!
Sijainti
Tampere
Ala
Terveydenhuolto/sosiaaliala
Katso työpaikan tiedot
Sijainti
Varsinais-Suomi sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Myyntitehtävät
Katso työpaikan tiedot
Pesulatyöntekijän työ pitää sisällään esimerkiksi:- mattojen pesu- ja huoltotyöt - asiakkaiden mattojen jakelu ja kuljetus pakettiautolla - asiakaspalvelu
Sijainti
Hausjärvi
Ala
Asiakaspalvelu/palvelu
Katso työpaikan tiedot