Kotisiivoojia Kuopioon

Sijainti
Pohjois-Savo, Keitele, Kuopio, Leppävirta, Maaninka, Nilsiä, Siilinjärvi, Tuusniemi, Varpaisjärvi, Vesanto
Paikkoja
2
Työsuhde
Vakituinen
Ala
Kiinteistöala

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Tule tekemään merkityksellistä kotisiivoojan työtä kotimaiseen yritykseen.
Haemme nyt asiakasyrityksellemme:


KOTISIIVOOJIA


Kotisiivous on fyysistä ja huolellisuutta vaativaa työtä, jossa tarvitaan myös aimo annos reipasta asiakaspalveluasennetta. Samalla siivoustyö on kuitenkin myös antoisaa. Siivouskeikan jälkeen näet oman kädenjälkesi ja aikaansaannoksesi konkreettisesti saman tien.  


Tässä tehtävässä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen.


Iälläsi, sukupuolellasi, koulutuksellasi tai sillä mistä olet kotoisin ei ole merkitystä. Vaan jos seuraavat ominaisuudet kuulostavat siltä, että ovat osa sinua laita rohkeasti hakemusta tulemaan:

Tämän työn tekijältä odotetaan: palveluhenkisyyttä, positiivista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja aktiivista työotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.


Koska työ tehdään asiakkaidemme luona heidän kotioloissaan, on välttämättömänä vaatimuksenamme se, että omaat hyvät käytöstavat ja toisten ihmisten kunnioittaminen ja huomioon ottaminen ovat sinulle itsestään selvyys, niin silloin saatat olla juuri etsimämme henkilö.
Lisäksi suomen kielen taito ja b-ajokortti on välttämätön.
Työtä tehdään päiväaikaan kiireettä, asiakas ja hyvä työnjälki keskiössä.

Työtä on tekevälle paljon, mutta voit tehdä työtä myös itsellesi sopivan viikkotunti määrän.

Mikäli kiinnostuit ja haluat tehdä työtä, jolla on valtaisa merkitys toisen elämään, laita hakemusta tulemaan pian, sillä työpaikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!


Laita hakemuksesi osoitteessa: rekrydiili.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Marttiini // matti.marttiini@rekrydiili.fi

Haku päättyy
23.04.2021
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Asiakkaamme on teollisuuden kunnossapitoon, laitevalmistukseen ja varaosatuotantoon erikoistunut yritys. Työ on keikkaluontoista, muutamasta päivästä viikkoon. Ammattitaitoiselle tekijälle työtä riittää jatkossakin. 
Sijainti
Pirkkala
Ala
Teollisuus/tuotanto
Katso työpaikan tiedot
Sijainti
Varsinais-Suomi sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Myyntitehtävät
Katso työpaikan tiedot
Haemme nyt asiakasyrityksellemme Pirkanmaalle AMMATTITAITOISIA TELINEASENTAJIA! Toivomme sinulta noin kahden vuoden kokemusta telineasentajan tehtävistä. Lisäksi toivomme sinulta ahkeraa ja reipasta luonnetta sekä hyvää työmoraalia. 
Sijainti
Pirkanmaa sekä 6 muuta sijaintia
Ala
Rakennusala
Katso työpaikan tiedot