Myyjä

Sijainti
Oulu
Paikkoja
1
Työsuhde
Vakituinen
Ala
Myyntitehtävät

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Ouluun

ENERGISTÄ JA AKTIIVISTA MYYJÄÄ

Asiakasyrityksemme on suomalainen yritys, joka tarjoaa laadukkaita sänkytuotteita niin koteihin kuin yrityskäyttöön. Tuotteiden valmistus tapahtuu Suomessa turvallisista ja haitta-aineettomista materiaaleista. Asiakasyrityksen arvoihin kuuluukin erityisesti puhtaat materiaalit, ihmisten hyvinvointi ja suomalaisuus. Tuotevalikoima sisältää kaiken tarvittavan makuuhuoneisiin taatakseen laadukkaan ja hyvän unen. 

Myyjän tehtäviä:

Asiakasyrityksemme toiminnan kasvaessa myyntitiimi tarvitsee vahvistusta!  

Työnkuvassasi pääset kehittymään face to face myynnin parissa. Yrityksen auto on aina käytössäsi, joten asiakastapaamiset tapahtuvat kädenkäänteessä.

Saatat olla etsimämme myyjä, jos olet: 

-asiakaspalvelutaitoinen ja omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot,

-olet ahkera ja itseohjautuva, 

-aktiivinen ja menestyksennälkäinen, 

-kehittymishaluinen ja et pelkää tarttua haasteisiin 

Edellytämme: 

-suomen kielen erinomaista taitoa 

-ajokorttia 

Aiempaa kokemusta alalta ei edellytetä, mutta odotamme hakijoilta edellä mainittuja kriteerejä sekä aitoa kiinnostusta myyntialaa kohtaan. Saat huippuluokan jatkuvan koulutuksen sekä päivittäisen tuen tiimiltä ja esimieheltä. Pääset tekemään töitä osana huipputiimiä, pilke silmäkulmassa, ja niin asiakkaita kuin työkavereita arvostaen. Tarjoamme myös rennon työyhteisön ja työyhteisön, jossa työilmapiiri sekä työtyytyväisyys ovat huipputasolla! 

Koko ajan kasvavan yrityksen ja monipuolisten työtehtävien ansiosta pääset kehittymään työssä todelliseksi myynnin ammattilaiseksi!

Olisiko tämä myyjän paikka juuri sinun? Lähetäthän heti hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen www.rekrydiili.fi sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Henri Roivas p. 040 198 2985. 

Haku päättyy
22.04.2021
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Sijainti
Heinola
Ala
Liikenne/ kuljetus/ logistiikka
Katso työpaikan tiedot
Haemme nyt asiakasyrityksellemme mediakonsulttia vakiintuneiden julkaisujen mediatilamyyntiin (btob), sekä ulkomainosmyyntiin. Myyntityö toteutetaan joko asiakaskäynnein tai puhelimitse tai niiden yhdistelmänä.
Sijainti
Tampere
Ala
Myyntitehtävät
Katso työpaikan tiedot
Oletko kiinnostunut työskentelemään työpaikassa, jossa saat itse vaikuttaa työaikoihisi ja sinua myös koulutetaan työssäsi?Asiakasyrityksemme on Ylöjärvellä sijaitseva palvelutalo, jossa on mm. muistisairaita vanhuksia. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on työssä vaadittava sairaanhoitajan tutkinto sekä lääkeluvat kunnossa.
Sijainti
Ylöjärvi
Ala
Terveydenhuolto/sosiaaliala
Katso työpaikan tiedot