Pizzakokki

Sijainti
Pirkanmaa, Tampere
Paikkoja
1
Työsuhde
Määräaikainen
Ala
Hotelli- ja ravintola-ala

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

PIZZAKOKKIA

Tampereelle 20-vuotta toimineeseen kebab-pizzeria perheyritykseen.

Hakijalta edellytetään kokemusta pizzakokin tehtävistä, hyvää paineensietokykyä ja ripeää työntekoa. Työntekijältä odotetaan asiakaspalvelutaitoja, sosiaalisuutta, iloista asennetta ja halua oppia uutta. Työ edellyttää hygieniapassia.

Hyvä asenne työntekoon on tärkeintä!

Työntekijälle tarjotaan lämmin ilmapiiri suositussa ja palkitussa ravintolassa. Tarjoamme myös pitkäaikaisen työpaikan hyvälle tekijälle.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Matias Syrjäniemi p. 040 196 0779.

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä koulutukset. 

Haku päättyy
22.04.2021
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Aarporaajia/Koneistajia Vilppulaan!Asiakkaamme valmistaa erilaisia teknologia-teollisuuden keskiraskaita komponentteja sekä teräsrakenteita. Aarporaajilta/Koneistajilta vaaditaan ammattitaitoa ja työkokemusta tulisi olla vähintään 5 vuotta. Koneissa on kaikissa Haidenhain ohjaus joten se tulee osata jo entuudestaan.
Sijainti
Mänttä-Vilppula
Ala
Asennus/huolto
Katso työpaikan tiedot
Hakijalta vaaditaan jo jonkin verran kokemusta kaivinkoneen perämiehen hommista. Kortit on oltava kunnossa ja tasolaaserin käyttö tulee osata. Olethan työtä pelkäämätön, reipas ja oma-aloitteinen kaveri ja sinulla on asenne kunnossa.
Sijainti
Pirkanmaa sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Maanrakennus
Katso työpaikan tiedot
IV-kanavapuhdistaja
Sijainti
Pirkanmaa sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Asennus/huolto
Katso työpaikan tiedot