Keikkaileva lähihoitaja

Sijainti
Valkeakoski
Paikkoja
1
Työsuhde
Määräaikainen
Ala
Terveydenhuolto/sosiaaliala

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Valkeakoskelle

KEIKKAILEVAA LÄHIHOITAJAA 

ikäihmisten kotihoitoon!

Asiakasyrityksemme tarjoaa yksilöllistä palvelua asiakkaan tarpeet huomioiden. Tehtäviisi kuuluvat mm. ikäihmisten kotiapu (asiointi- ja saattoapu, erilaiset kodin askareet, ulkoiluapu).

Edellytämme keikkailevalta lähihoitajalta kokemusta lähihoitajan/kotihoidon tehtävistä sekä ikäihmisten kanssa toimimisesta. 

Odotamme, että olet lämminhenkinen ja vastuullinen. Sinulla on kuuntelutaitoa ja kunnioitusta asiakasta kohtaan sekä toimit mielellään ikäihmisten kanssa.

Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähihoitajan keikkatyötä voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Matias Syrjäniemi p. 040 196 0779 

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä koulutukset. 

Haku päättyy
22.04.2021
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Etsimme nyt motivoituneita ja oma-aloitteisia lähihoitajia keikkatyöhön kotihoidon tehtäviin! Työ sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen ja työajoista voidaan sopia joustavasti.
Sijainti
Hämeenlinna
Ala
Terveydenhuolto/sosiaaliala
Katso työpaikan tiedot
Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja kokenutta siivoojaa! Onko sinulla aikaisempaa kokemusta porrassiivoojan työtehtävistä?  Työkohteisiisi kuuluvat taloyhtiöt, kerrostalot sekä muutama liiketila.  Työtehtäväsi koostuvat porrassiivouksesta sekä muiden yleisten tilojen kuten saunan ja ikkunoiden pesusta.
Sijainti
Lempäälä sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Kiinteistöala
Katso työpaikan tiedot
Tehtävään valittavalla tulee olla riittävä työkokemus vastaavista työtehtävistä, jotta hän kykenee itsenäiseen ja omatoimiseen työhön. Osaamista olisi hyvä löytyä kaikenlaisista rengasasennustehtävistä, sillä tehtäväkenttä on työtehtävien osalta laaja.
Sijainti
Parkano
Ala
Asennus/huolto
Katso työpaikan tiedot