Kesätyö: Kokki

Sijainti
Kangasala
Paikkoja
1
Työsuhde
Määräaikainen
Ala
Hotelli- ja ravintola-ala

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Kangasalle 

KOKKIA KESÄTÖIHIN 

Onko ruuanlaitto intohimosi? Haluaisitko työn, missä pääset loihtimaan asiakkaille monipuolisesti herkullisia ja maistuvia annoksia? 

Asiakasyrityksemme on suosittu monipuolisesta menustaan, josta löytyy maistuvia annoksia niin aikuisille kuin lapsillekin. Ravintolassa on viihtyisä tunnelma, jossa pääset takuulla irtautumaan hetkeksi arjesta herkulliselle makumatkalle. 

Etsimme nyt kokkia kesätöihin, jonka työtehtäviin kuuluvat ruuan esivalmistelu- sekä ruunlaittotehtävät. Lisäksi tehtäviisi kuuluu muita keittiötöitä, kuten keittiön puhtaanapitotehtäviä tai tiskausta. 

Edellytämme tehtävään valittavalta kokin koulutusta ja aiempaa työkokemusta kokin työtehtävistä. Edellytämme myös hygieniapassia. 

Odotamme: 

-omatoimisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta 

-hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja 

-paineensietokykyä 

-vastuullista työskentelyotetta 

-erityisruokavalioiden tuntemusta 

Kesätyöt alkavat kesäkuun alussa ja saat ennen aloitusta tehtäviin perehdytyksen toukokuussa. Tarjoamme kesän ajaksi täydet tunnit ja sinulla on mahdollisuus jatkaa myös kesän yli osa-aikaisena (60h/3 viikkoa). 

Olisiko tämä kokin paikka juuri sinun? Kokin kesätyötä voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Matias Syrjäniemi p. 040 196 0779.

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä koulutukset. 

Haku päättyy
22.04.2021
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja lähialueilla pääsääntöisesti teollisuuden puolella, joskus voi olla uudisrakennushankkeita. Hakijalta vaaditaan kokemusta teollisuuseristyksestä joitain vuosia ja kortit tulee olla kunnossa.
Sijainti
Tampere
Ala
Rakennusala
Katso työpaikan tiedot
Etsitkö seuraavaa steppiä urallasi? Etsitkö työtä, jossa pääset kehittymään ja näyttämään myyntitaitosi? Etsimme nyt avoimen ja positiivisen asenteen omaavia myyntineuvottelijoita vahvistamaan asiakkaamme myyntitiimejä! Asiakasyrityksemme on valtakunnallisesti toimiva asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa talotekniikan palveluita pientaloihin ja kiinteistöihin.
Sijainti
Tampere
Ala
Myyntitehtävät
Katso työpaikan tiedot
Etsimme kokoonpanoon MIG/MAG hitsaaja. Eduksi katsomme piirustustenlukutaidon, mutta se ei ole välttämätöntä. 
Sijainti
Pirkanmaa
Ala
Asennus/huolto
Katso työpaikan tiedot