Siivooja

Sijainti
Turku
Paikkoja
1
Työsuhde
Määräaikainen
Ala
Kiinteistöala

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Turkuun

SIIVOOJAA

Tarjolla on erilaisia siivoustöitä laidasta laitaan, kuten toimisto-, porras-, rakennus-, koti-, myymälä-, laitossiivouksia ym. Odotamme hakijalta jo jonkun verran työkokemusta siivoustöistä, sekä asenteen on oltava kunnossa. 

Mikäli kiinnostuit, laita heti hakemus palkkatoiveineen osoitteessa www.rekrydiili.fi, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Matias Syrjäniemi 040 196 0779.

Haku päättyy
22.04.2021
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Haemme nyt Tampereelle ammattitaitoista timpuria/kirvesmiestä kerrostalokohteisiin.
Sijainti
Tampere
Ala
Rakennusala
Katso työpaikan tiedot
Oletko kiinnostunut työskentelemään työpaikassa, jossa saat itse vaikuttaa työaikoihisi ja sinua myös koulutetaan työssäsi? Asiakasyrityksemme on Ylöjärvellä sijaitseva palvelutalo, jossa on mm. muistisairaita vanhuksia. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on työssä vaadittava lähihoitajan tutkinto sekä lääkeluvat kunnossa. Työ on 2-vuorotyötä, mutta valmius kolmivuorotyöhön olisi suotavaa.
Sijainti
Tampere
Ala
Terveydenhuolto/sosiaaliala
Katso työpaikan tiedot
Pesulatyöntekijän työ pitää sisällään esimerkiksi:- mattojen pesu- ja huoltotyöt - asiakkaiden mattojen jakelu ja kuljetus pakettiautolla - asiakaspalvelu
Sijainti
Hausjärvi
Ala
Asiakaspalvelu/palvelu
Katso työpaikan tiedot