Kotisiivoojia Kuopioon

Sijainti
Pohjois-Savo, Keitele, Kuopio, Leppävirta, Maaninka, Nilsiä, Siilinjärvi, Tuusniemi, Varpaisjärvi, Vesanto
Paikkoja
2
Työsuhde
Vakituinen
Ala
Kiinteistöala

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Tule tekemään merkityksellistä kotisiivoojan työtä kotimaiseen yritykseen.
Haemme nyt asiakasyrityksellemme:


KOTISIIVOOJIA


Kotisiivous on fyysistä ja huolellisuutta vaativaa työtä, jossa tarvitaan myös aimo annos reipasta asiakaspalveluasennetta. Samalla siivoustyö on kuitenkin myös antoisaa. Siivouskeikan jälkeen näet oman kädenjälkesi ja aikaansaannoksesi konkreettisesti saman tien.  


Tässä tehtävässä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen.


Iälläsi, sukupuolellasi, koulutuksellasi tai sillä mistä olet kotoisin ei ole merkitystä. Vaan jos seuraavat ominaisuudet kuulostavat siltä, että ovat osa sinua laita rohkeasti hakemusta tulemaan:

Tämän työn tekijältä odotetaan: palveluhenkisyyttä, positiivista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja aktiivista työotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.


Koska työ tehdään asiakkaidemme luona heidän kotioloissaan, on välttämättömänä vaatimuksenamme se, että omaat hyvät käytöstavat ja toisten ihmisten kunnioittaminen ja huomioon ottaminen ovat sinulle itsestään selvyys, niin silloin saatat olla juuri etsimämme henkilö.
Lisäksi suomen kielen taito ja b-ajokortti on välttämätön.
Työtä tehdään päiväaikaan kiireettä, asiakas ja hyvä työnjälki keskiössä.

Työtä on tekevälle paljon, mutta voit tehdä työtä myös itsellesi sopivan viikkotunti määrän.

Mikäli kiinnostuit ja haluat tehdä työtä, jolla on valtaisa merkitys toisen elämään, laita hakemusta tulemaan pian, sillä työpaikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!


Laita hakemuksesi osoitteessa: rekrydiili.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Marttiini // matti.marttiini@rekrydiili.fi

Haku päättyy
14.05.2021
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Sijainti
Pirkanmaa sekä 25 muuta sijaintia
Ala
Maanrakennus
Katso työpaikan tiedot
Olet etsimämme henkilö jos sinulla on alan koulutus (tai vastaava kokemus alan työtehtävistä) ja työkokemusta sen verran (noin pari vuotta), että kykenet itsenäiseen työhön. Työ vaatii oma-aloitteisuutta ja tarkuutta sekä oikeanlaista asennetta työntekoa kohtaan. Työ vaatii voimassaolevan työturvallisuuskortin.
Sijainti
Rovaniemi sekä 3 muuta sijaintia
Ala
Maanrakennus
Katso työpaikan tiedot
Asiakkaamme on viher- ja ympäristöalan palveluihin erikoistunut, kokenut ja kasvava yritys Pirkanmaalta ja he etsivät joukkoihinsa työnsä osaavaa kivimiestä.Hakijalta odotamme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, voimassaolevaa työturvallisuuskorttia, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja huolellisuutta sekä tiimityöskentelytaitoja.
Sijainti
Tampere
Ala
Rakennusala
Katso työpaikan tiedot