Kaivinkoneen perämies

Sijainti
Keski-Suomi, Jyväskylä, Pirkanmaa, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Sastamala, Tampere, Pohjois-Pohjanmaa
Paikkoja
1
Työsuhde
Määräaikainen
Ala
Maanrakennus

Haemme nyt asiakasyrityksellemme HETI alkavaan työhön

KAIVINKONEEN PERÄMIESTÄ 

Kiinnostaako reissuhomma? Nyt olisi tarjolla duunipaikka hyvällä asenteella varustetulle kaivinkoneen perämiehelle.

Kaikki työkokemus on plussaa, mutta tärkeintä on työtä tekevä asenne, joten sinun ei välttämättä tarvitse olla kokenut konkari. Työturvallisuuskortti tulisi olla voimassa.

Työmaa sijaitsee Siikalatvassa, Keskilässä. Kyyti lähtee maanantaina Vammalasta ja ajaa Tampereen ja Oriveden kautta Jyväskylään ja siitä eteenpäin, joten voit hypätä kyytiin missä asutkin. 

Töitä tehdään maanantaista torstaihin, majoitus on järjestetty työviikon ajaksi. Torstai-iltana ajetaan takaisin Pirkanmaalle.

Palkkaus sopimuksen mukaan. Päivärahat maksetaan.

Kyseinen työmaa kestää n. 3 kuukautta, mutta työmaita riittää, joten hyvälle työntekijälle olisi pitkäaikaisempi työpaikka tiedossa.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian tai soita heti Jukka Saarijärvelle p. 040 143 8507 sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja voit päästä jo maanantaina töihin.

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä koulutukset. 

Haku päättyy
17.05.2021
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Sijainti
Pohjois-Savo sekä 7 muuta sijaintia
Ala
Maanrakennus
Katso työpaikan tiedot
Kaikki työkokemus on plussaa, mutta tärkeintä on työtä tekevä asenne, joten sinun ei välttämättä tarvitse olla kokenut konkari. Työturvallisuuskortti tulisi olla voimassa.Työmaa sijaitsee Siikalatvassa, Keskilässä. Kyyti lähtee maanantaina Vammalasta ja ajaa Tampereen ja Oriveden kautta Jyväskylään ja siitä eteenpäin, joten voit hypätä kyytiin missä asutkin. 
Sijainti
Keski-Suomi sekä 9 muuta sijaintia
Ala
Maanrakennus
Katso työpaikan tiedot
Oletko myynnin nykyinen tai tuleva mestari - harkitsetko uusia peliliikkeitä urallasi?  Sytyt tavoitteellisista ja aktiivisista viikoista ihmisten kanssa? Etsit työtä, joka oikeasti palkitsee tekijänsä? Jengiä ympärillesi, joka on paljon enemmän kuin työyhteisö? Siinä tapauksessa saatat olla etsimämme henkilö!
Sijainti
Pohjois-Pohjanmaa sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Myyntitehtävät
Katso työpaikan tiedot