Timpuri

Sijainti
Akaa, Kangasala, Lempäälä, Pälkäne, Tampere, Valkeakoski
Paikkoja
1
Työsuhde
Määräaikainen
Ala
Rakennusala

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

TIMPURIA Valkeakoskelle muottihommiin.

Hakijalta vaaditaan työkokemusta anturamuottitöistä, raudoituksesta jne. joitain vuosia. Piirustusten lukutaito tulee olla ja raksalla vaadittavat kortit kunnossa. Muotin tulee kestää ja olla järkevästi purettavissa. Kaikki ylimääräinen työ jätetään tekemättä, jotta pysytään aikataulussa.

Hakusessa siis roheemman puolen tekijä, jolle nämä muotit eivät ole ensimmäiset. Hyvälle tekijälle mahdollisesti pitkä pesti.

Työ alkaa vapun jälkeen ja työn kesto riippuu täysin tekijästä.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. 

Lisätietoa työstä Jukka Saarijärvi p. 040 143 8507.

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä koulutukset.

Haku päättyy
17.05.2021
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Haemme nyt yhteistoimintakumppaneiksemme franchiseyrittäjiä eri paikkakunnilta, erityisesti Pohjois-Pohjanmaalta,  Itä- Suomesta sekä Pohjois-Suomesta. Tarjoamme myynnistä ja yrittäjyydestä kiinnostuneelle henkilölle hienoa tilaisuutta kasvavalla ja mielenkiintoisella rekrytointitoimialalla. Yksikään päivä ei varmasti ole samanlainen ja saat avuksesi emoyhtiön tiiviin ja konkreettisen tuen päivittäiseen tekemiseen.
Sijainti
Etelä-Savo sekä 20 muuta sijaintia
Ala
Henkilöstöhallinto/rekrytointi
Katso työpaikan tiedot
Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja lähialueilla pääsääntöisesti teollisuuden puolella, joskus voi olla uudisrakennushankkeita. Hakijalta vaaditaan kokemusta teollisuuseristyksestä joitain vuosia ja kortit tulee olla kunnossa.
Sijainti
Tampere
Ala
Rakennusala
Katso työpaikan tiedot
Hakijalta vaaditaan kokemusta jo jonkin verran kaivinkoneenkuljettamisesta. Toivomme myös että olet työtä pelkäämätön, ahkera ja sinulla on vaadittavat ammattikortit voimassa.
Sijainti
Pirkanmaa
Ala
Rakennusala
Katso työpaikan tiedot