Keikkaileva sairaanhoitaja

Sijainti
Ylöjärvi
Paikkoja
1
Työsuhde
Määräaikainen
Ala
Terveydenhuolto/sosiaaliala

Hei keikkaileva sairaanhoitaja!

Oletko kiinnostunut työskentelemään työpaikassa, jossa saat itse vaikuttaa työaikoihisi ja sinua myös koulutetaan työssäsi?

Asiakasyrityksemme on Ylöjärvellä sijaitseva palvelutalo, jossa on mm. muistisairaita vanhuksia. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on työssä vaadittava sairaanhoitajan tutkinto sekä lääkeluvat kunnossa. Työ on 2-vuorotyötä, mutta valmius kolmivuorotyöhön olisi suotavaa.

Asiakasyrityksemme tarjoaa joustavat työajat, työterveyshuollon sekä henkilökohtaiset vakuutukset. Etsimme keikkailevia sairaanhoitajia aamu/ilta/yövuoroihin.

Kiinnostuitko? Hae työtä heti osoitteessa www.rekrydiili.fi ja/tai soita Elina Lähteenmäelle p. 040 152 5114

RekryDiili Oy on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, cut-e soveltuvuusarviointitestit sekä headhunting. 

Haku päättyy
17.05.2021
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Tehtävissäsi työskentelet kokonaisvaltaisesti sähkö- ja kytkinasemien niin uudis- kuin saneerauskohteiden sähköasennuksissa Pirkanmaalla ja ympäri Suomea. Viikonloput saat viettää kotonasi asuinpaikkakunnastasi ja työkohteen sijainnista riippumatta. 
Sijainti
Pirkanmaa
Ala
Asennus/huolto
Katso työpaikan tiedot
Työnkuva on moninainen. Kaivinkoneella tehtäviä töitä on erilaisia, mutta kaikissa tehtävissä on enemmän tai vähemmän reissua. Kuskia etsitään Pirkanmaalta.
Sijainti
Pirkanmaa sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Maanrakennus
Katso työpaikan tiedot
Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on muutaman vuoden kokemus kaivinkoneenkuljettajan työtehtävistä, olet työtä pelkäämätön ja ahkera ja sinulla on vaadittavat ammattikortit voimassa.
Sijainti
Rovaniemi sekä 3 muuta sijaintia
Ala
Maanrakennus
Katso työpaikan tiedot