Lähihoitaja

Sijainti
Ylöjärvi
Paikkoja
1
Työsuhde
Vakituinen
Ala
Terveydenhuolto/sosiaaliala

Hei lähihoitaja!

Oletko kiinnostunut työskentelemään työpaikassa, jossa saat itse vaikuttaa työaikoihisi ja sinua myös koulutetaan työssäsi?

Asiakasyrityksemme on Ylöjärvellä sijaitseva palvelutalo, jossa on mm. muistisairaita vanhuksia. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on työssä vaadittava lähihoitajan tutkinto sekä lääkeluvat kunnossa. Työ on 2-vuorotyötä, mutta valmius kolmivuorotyöhön olisi suotavaa.

Asiakasyrityksemme tarjoaa joustavat työajat, työterveyshuollon sekä henkilökohtaiset vakuutukset. Etsimme tällä hetkellä työntekijää jatkuvaan työsuhteeseen ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Hae työtä heti osoitteessa www.rekrydiili.fi ja/tai soita Elina Lähteenmäelle p. 040 152 5114

RekryDiili Oy on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, cut-e soveltuvuusarviointitestit sekä headhunting. 

Haku päättyy
17.05.2021
Työ alkaa
Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Asiakasyrityksemme on erikoistunut laaja-alaisesti erilaisiin projekteihin, kuten maanrakennusurakointiin, kuljetuspalveluihin, koneurakointiin, lumen aurauksiin, kiviaineksiin sekä nostopalveluihin nosturiautolla. 
Sijainti
Valkeakoski
Ala
Asennus/huolto
Katso työpaikan tiedot
Hakijalta vaaditaan työkokemusta laatoittamisesta useampi vuosi. Työn jälki tulee olla ensiluokkaista ja aikatauluissakin pitää pysyä. Työkohteet ovat hyvin pitkälti saneerauskohteita, kuten mökkejä/asuntoja ja sijaitsevat Sysmässä. Etsinnässä ensisijaisesti paikallinen laatoittaja. 
Sijainti
Sysmä
Ala
Asennus/huolto
Katso työpaikan tiedot