Kesätyö: Porrassiivooja Tampereelle

Sijainti
Tampere
Paikkoja
1
Työsuhde
Määräaikainen
Ala
Kiinteistöala

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle 

PORRASSIIVOOJAA KESÄTÖIHIN 

Etsimme nyt reipasta, oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työntekijää porrassiivoojaksi kesän ajaksi! 

Toivomme sinulta aiempaa siivousalan kokemusta ja kiinnostusta alaa kohtaan. Eduksi katsomme myös hyvän suomen kielen osaamisen.

Työkohteet sijaitsevat hyvien bussiyhteyksien päässä lähellä keskustaa. 

Työn kesto: kesä-elokuu 2021

Työ alkaa kesäkuun 2021 alussa. Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. 

Porrassiivoojan paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat. Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Matias Syrjäniemi p. 040 196 0779. 

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä koulutukset. 

Haku päättyy
17.05.2021
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Etsitkö merkityksellistä työtä, jota tehdään asiakkaan kotona? Jos vastasit kyllä, niin voit olla etsimämme HOITAJA.Haemme hoitotyön ammattilaisia hengityshalvausstatuksen omaavien hengityskonepotilaiden hoitoon. Pääsisit työskentelemään osana moniammatillista hoitotiimiä. Kyseessä on asiakkaiden kotona tehtävä itsenäinen työ, joten sinulla tulee olla valmius omatoimiseen työn suorittamiseen. Hoitotiimissä työ suoritetaan kolmessa vuorossa.
Sijainti
Espoo sekä 3 muuta sijaintia
Ala
Terveydenhuolto/sosiaaliala
Katso työpaikan tiedot
Tule mukaan osaavaan joukkoomme tekemään sijaisuuksia kesän ajaksi tai keikkatyötä, jossa tärkeää on yhteisen tekemisen ilo.
Sijainti
Tampere
Ala
Terveydenhuolto/sosiaaliala
Katso työpaikan tiedot
Oletko kiinnostunut työskentelemään työpaikassa, jossa saat itse vaikuttaa työaikoihisi ja sinua myös koulutetaan työssäsi? Asiakasyrityksemme on Ylöjärvellä sijaitseva palvelutalo, jossa on mm. muistisairaita vanhuksia. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on työssä vaadittava lähihoitajan tutkinto sekä lääkeluvat kunnossa.
Sijainti
Ylöjärvi
Ala
Terveydenhuolto/sosiaaliala
Katso työpaikan tiedot