Keikkaileva lähihoitaja

Sijainti
Tampere
Paikkoja
1
Työsuhde
Määräaikainen
Ala
Terveydenhuolto/sosiaaliala

Hei keikkaileva lähihoitaja!

Oletko kiinnostunut työskentelemään työpaikassa, jossa saat itse vaikuttaa työaikoihisi ja sinua myös koulutetaan työssäsi?

Asiakasyrityksemme on Ylöjärvellä sijaitseva palvelutalo, jossa on mm. muistisairaita vanhuksia. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on työssä vaadittava lähihoitajan tutkinto sekä lääkeluvat kunnossa. Työ on 2-vuorotyötä, mutta valmius kolmivuorotyöhön olisi suotavaa.

Asiakasyrityksemme tarjoaa joustavat työajat, työterveyshuollon sekä henkilökohtaiset vakuutukset. Etsimme keikkailevia lähihoitajia aamu/ilta/yövuoroihin.

Kiinnostuitko? Hae työtä heti osoitteessa www.rekrydiili.fi ja/tai soita Elina Lähteenmäelle p. 040 152 5114

RekryDiili Oy on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, cut-e soveltuvuusarviointitestit sekä headhunting. 

Haku päättyy
17.05.2021
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Ouluun LÄHIHOITAJIA, SAIRAANHOITAJIA ja HOIVA-AVUSTAJIA KEIKKATÖIHINKeikkavuoroja tarjolla jo su 25.4.2021 alkaen! 
Sijainti
Oulu
Ala
Terveydenhuolto/sosiaaliala
Katso työpaikan tiedot
Oletko tekevä, ahkera ja oma-aloitteinen? Onko sinulla aikaisempaa työkokemusta rakennusalalta? Saatat olla etsimämme henkilö!
Sijainti
Pohjois-Pohjanmaa sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Rakennusala
Katso työpaikan tiedot
Haemme nyt betonipumppaajaa Tampereelle! Oletko sinä ammattitaitoinen betonipumppaaja? Jos vastasit edellä esitettyyn kysymykseen myönteisesti, jatka lukemista ja tsekkaa lisätiedot ilmoituksesta.
Sijainti
Lempäälä sekä 6 muuta sijaintia
Ala
Liikenne/ kuljetus/ logistiikka
Katso työpaikan tiedot