KOTISIIVOJA-yrittäjiä Pirkanmaan Alueelle

Sijainti
Pirkanmaa, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi
Paikkoja
2
Työsuhde
Vakituinen
Ala
Asiakaspalvelu/palvelu

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Tule tekemään merkityksellistä kotisiivoojan työtä kotimaiseen kotissiivouksien merkittävimpään yritykseen. 
Haemme nyt asiakasyrityksellemme:

KOTISIIVOOJA YRITTÄJIÄ


Käytä mahdollisuutesi ja tee vuodesta 2021 kaikkien aikojen vuotesi työnsaralla ja lähde yrittäjäksi!

Kotisiivous on fyysistä ja huolellisuutta vaativaa työtä, jossa tarvitaan aimo annos reipasta asiakaspalveluasennetta. Samalla siivoustyö on kuitenkin myös antoisaa. Siivouskeikan jälkeen näet oman kädenjälkesi ja aikaansaannoksesi konkreettisesti saman tien. 

Tässä on huippu mahdollisuus sinulle, joka koet, että osaat ohjata omaa tekemistäsi ja määrittää itsellesi juuri sopivan työmäärän. Ansaintaan voit vaikuttaa omalla työlläsi ja vapaata voit pitää itsellesi sopivana ajankohtana. 

Menestyksesi on myös meille tärkeää. Viitoitetaan reittisi menestykseen yhdessä!

Iälläsi, sukupuolellasi, koulutuksellasi tai sillä mistä olet kotoisin ei ole merkitystä. Vaan jos seuraavat ominaisuudet kuulostavat siltä, että ovat osa sinua laita rohkeasti hakemusta tulemaan.
Tämän työn tekijältä odotetaan: palveluhenkisyyttä, positiivista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja aktiivista työotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.


Koska työ tehdään asiakkaidemme luona heidän kotioloissaan, on välttämättömänä vaatimuksenamme se, että omaat hyvät käytöstavat ja toisten ihmisten kunnioittaminen ja huomioon ottaminen ovat sinulle itsestään selvyys, niin silloin saatat olla juuri etsimämme henkilö.
Lisäksi suomen kielen taito, auto ja b-ajokortti on välttämätön.
Työtä tehdään päiväaikaan kiireettä, asiakas ja hyvä työnjälki keskiössä.


Työtä on tekevälle paljon, mutta voit tehdä työtä myös itsellesi sopivan viikkotunti määrän.
Sinulla voi olla jo toimiva yritys tai voit olla yrittäjyydestä haaveileva. Meidän kauttamme saat asiakaskontaktit ja hoidamme myös näkyvyyden ja markkinoinnin alueellasi.

Mikäli kiinnostuit ja haluat tehdä työtä, jolla on valtaisa merkitys toisen elämään, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Laita hakemuksesi osoitteessa: www.rekrydiili.fi


Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Marttiini 040 8291525, matti.marttiini@rekrydiili.fi

 

Haku päättyy
31.05.2021
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Oletko kiinnostunut työskentelemään työpaikassa, jossa saat itse vaikuttaa työaikoihisi ja sinua myös koulutetaan työssäsi? Asiakasyrityksemme on Ylöjärvellä sijaitseva palvelutalo, jossa on mm. muistisairaita vanhuksia. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on työssä vaadittava lähihoitajan tutkinto sekä lääkeluvat kunnossa.
Sijainti
Ylöjärvi
Ala
Terveydenhuolto/sosiaaliala
Katso työpaikan tiedot
Turvallisuus/valvontajärjestelmien myyntityö tapahtuu face to face-periaatteella. Asiakastapaamiset ovat valmiiksi järjestetty buukkaajan toimesta, joten buukkaustyö jää myyjältä pois.
Sijainti
Uusimaa
Ala
Myyntitehtävät
Katso työpaikan tiedot
Sijainti
Pohjois-Savo sekä 10 muuta sijaintia
Ala
Maanrakennus
Katso työpaikan tiedot