Kaivinkoneen perämies

Sijainti
Pirkanmaa, Tampere
Paikkoja
1
Työsuhde
Määräaikainen
Ala
Maanrakennus

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle

KAIVINKONEEN PERÄMIESTÄ

Hakijalta vaaditaan jo jonkin verran kokemusta kaivinkoneen perämiehen hommista. Kortit on oltava kunnossa ja tasolaaserin käyttö tulee osata. Olethan työtä pelkäämätön, reipas ja oma-aloitteinen kaveri ja sinulla on asenne kunnossa.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit paikasta, laita hakemus tulemaan pian osoitteessa www.rekrydiil.fi, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Jukka Saarijärvi p. 040 143 8507.

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haku päättyy
18.05.2021
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Asiakasyrityksemme on terästen puolivalmisteita ja valmiita kokoonpanoja tuottava teollisuuden kumppani. Asiakkaamme tarjoaa rakenne- ja erikoisterästen leikkauksen, levynpyöristyksen, särmäyksen, koneistuksen, hitsauksen, kokoonpanon, pintakäsittelyn ja suunnittelun palveluita, osittain ostaen näitä myös alihankkijoilta.
Sijainti
Lempäälä
Ala
Myyntitehtävät
Katso työpaikan tiedot
Haemme nyt asiakasyrityksellemme mediakonsulttia vakiintuneiden julkaisujen mediatilamyyntiin (btob), sekä ulkomainosmyyntiin. Myyntityö toteutetaan joko asiakaskäynnein tai puhelimitse tai niiden yhdistelmänä.
Sijainti
Tampere
Ala
Myyntitehtävät
Katso työpaikan tiedot
Työnkuva sisältää kokoonpanotyötä laidasta laitaan. Osat tulevat valmiina joista elementit kasataan toimintakuntoon (robotin osia, tarttujia yms.) Suuri osa työstä on mekaanista asennusta. 
Sijainti
Tampere
Ala
Asennus/huolto
Katso työpaikan tiedot