Kokki

Sijainti
Tampere
Paikkoja
1
Työsuhde
Määräaikainen
Ala
Hotelli- ja ravintola-ala

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle ja sen lähialueella

PIZZAKOKKIA

Tarjoamme mielenkiintoista ja monipuolista työtä useissa eri ravintoloissa pizzakokkina. Ravintolat aukeavat puolen päivän maissa ja menevät kiinni viimeistään klo 22 viikonloppuinakin. Työkokemus pizzojen valmistamisesta on plussaa, jotta ei tarvitse perusteita opettaa. Ei tarvitse olla alan koulutusta, mutta hygieniapassi tulee olla tai suorittaa se 3 kk:n kuluessa töiden alkamisesta.

Tuntimäärä on sovittavissa. Töitä voi tehdä esim. keikkana muun työn tai opintojen ohella, mutta halutessaan voi tehdä myös enemmänkin työvuoroja. Mahdollisuus viikinloppuvuorojen tekemiseen sekä mahdollisuus tehdä töitä useammassa eri toimipisteessä on eduksi.

Tämä työpaikka tarjoaa mahdollisuuden tulla kasvavan ketjuun ja saada hyvää kokemusta uralleen!

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.  Lisätietoja tehtävästä antaa Katri Ylönen p. 040 1287151.

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haku päättyy
30.07.2021
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Hakijalta vaaditaan työkokemusta paikallavaluholvien muottitöistä ja raudoituksesta joitain vuosia. Ahkeruudesta sekä aikataulussa pysymisestä saa mainetta ja kunniaa. Työturva- ja tulityökortti tulee olla voimassa. Tällä hetkellä puhutaan kahdesta kerrostalosta jotka ovat varmistuneet, kolmas talo on sovittu (luvat tulossa) ja täysin toinen työmaa on alkamassa huhtikuussa.
Sijainti
Pirkanmaa sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Rakennusala
Katso työpaikan tiedot
Työtehtävät koostuvat käsin purusta (esim. paneeliseinät ja alakatot). Toivomme sinulta innokkuutta, reippautta sekä rakennusalan tuntemusta. Työturvallisuuskortti tulee olla voimassa ja sinun tulee olla käytettävissä pian! 
Sijainti
Kanta-Häme sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Rakennusala
Katso työpaikan tiedot
Työ ei itsessään tapahdu Heinolassa vaan ns. liikkuvista murskaimista on kyse.  Työtä on etelä- ja keskisuomessa, milloin missäkin, ympärivuotisesti.  Työtehtäviin kuuluu aseman syöttö kaivinkoneella ja pyöräkoneella sekä prosessin valvonta. 
Sijainti
Päijät-Häme sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Maanrakennus
Katso työpaikan tiedot