Pyöräkoneen ja traktorin kuljettajia Leville

Sijainti
Etelä-Savo, Joroinen, Juva, Mikkeli, Keski-Suomi, Hankasalmi, Jyväskylä, Viitasaari, Äänekoski, Lappi, Kemi, Keminmaa, Kittilä, Rovaniemi, Sodankylä, Tervola, Tornio, Pohjois-Savo, Iisalmi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Nilsiä, Siilinjärvi, Vieremä
Paikkoja
3
Työsuhde
Määräaikainen
Ala
Maanrakennus

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Levin lähistölle

PYÖRÄKONEEN JA TRAKTORIN -KULJETTAJIA

Työympäristö pitää sisällään muun muassa Porschen driving experiencen talviajokoulun käyttöön tarkoitettujen kilparatojen kunnossapitoa ja alueelta löytyy myös muitakin kilparatoja.
Lisäksi työ pitää sisällään muiden piha-alueiden kunnossapitoa, esimerkiksi hallien edustat ja alueelta löytyy myös muutama ravintola joiden ympäristöjen kunnossapito kuuluu tehtäviisi.

Tehtävään valittavalla tulee olla alan koulutus tai riittävä työkokemus vastaavista työtehtävistä ja halukkuutta toimia hektisessä työympäristössä. Työt alkaa yleensä erittäin aikaisin aamulla, joten aikaiset aamuherätykset ei tulisi olla ongelma.

Työpaikka sijaitsee tarkalleen Kittilän Rauduskylässä, noin 20 minuuttia autolla Levin keskustasta.

Hox! Majoitus järjestetään sitä tarvitseville työnantajan puolesta!


Työntekijältä arvostetaan palveluhenkisyyttä, positiivista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja aktiivista työotetta.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian. Työt alkaa marraskuun alkupuolella.
Hakemukset vain meidän kautta ja mielellään netissä osoitteesta www.rekrydiili.fi

Lisä tietoja tehtävästä antaa Matti Marttiini // matti.marttiini@rekrydiili.fi

Haku päättyy
29.10.2021
Työ alkaa
Marraskuun alussa 2021

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Työnkuva olisi toimia ns. "nokkamiehenä" muille. Nokkamieheltä vaaditaan hyvä kuvien lukutaito ja kyky hahmottaa kokonaiskuva työmaalla. Rakennuskohteet ovat omakoti, halli, kerrostalo jne. laidasta laitaan.
Sijainti
Uusimaa sekä 5 muuta sijaintia
Ala
Rakennusala
Katso työpaikan tiedot
Sijainti
Pohjois-Savo sekä 10 muuta sijaintia
Ala
Kiinteistöala
Katso työpaikan tiedot
Haemme nyt asiakasyrityksellemmeAsiakaspalvelijaavakituiseen työsuhteeseen!Työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä, jossa pääset tekemisiin myös herkullisen ruuan kanssa.
Sijainti
Kymenlaakso sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Hotelli- ja ravintola-ala
Katso työpaikan tiedot