Myyntineuvottelija

Sijainti
Pohjois-Pohjanmaa, Oulu
Paikkoja
1
Työsuhde
Vakituinen
Ala
Myyntitehtävät

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Ouluun

MYYNTINEUVOTTELIJOITA

Etsitkö seuraavaa steppiä urallasi? Etsitkö työtä, jossa pääset kehittymään ja näyttämään myyntitaitosi? Etsimme nyt avoimen ja positiivisen asenteen omaavia myyntineuvottelijoita vahvistamaan asiakkaamme myyntitiimejä! 

Asiakasyrityksemme on valtakunnallisesti toimiva asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa talotekniikan palveluita pientaloihin ja kiinteistöihin.

Mitä työtehtävät pitävät sisällään? 

Myyntineuvottelijana pääset tekemään merkityksellistä myyntityötä tarjoamalla kuluttajille asiakasyrityksemme palveluita, kuten käyttövesi-, lämmitys-, viemäri-, huolto- ja sähköpalveluita. Pääset keskustelemaan asiakkaiden kanssa mahdollisista kunnostustarpeista tavoitteenasi muodostaa tilannekuva kodin nykytilasta esimerkiksi viemäreiden tai sähköjen osalta. Tilannekartoituksen ja keskustelun jälkeen tarjoat sopivinta ratkaisua asiakkaan tarpeisiin ja tilanteeseen katsoen.

Odotamme sinulta: 

-myynnillistä osaamista TAI paloa ja halua kehittyä huippumyyjäksi 

-aktiivista, tuloshakuista ja pitkäjänteistä työskentelyotetta

-erinomaisia asiakaspalvelu- ja keskustelutaitoja

-vastuullista työotetta 

-hyvää suomen kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi 

-B-ajokorttia

Palkkaus: takuupalkka 2500€, jonka jälkeen maksamme myynnistä kertyvän provision. 

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

Olisiko tämä myyntineuvottelijan paikka sinun? Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi pian osoitteeseen www.rekrydiili.fi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Elia Linna p. 040 355 3040

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä koulutukset. 

Haku päättyy
26.10.2021
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Haemme nyt asiakasyrityksellemme useaan toimipisteeseen PirkanmaalleRAVINTOLA-ALAN TEKIJÖITÄVoit olla jo monipuolisen kokemuksen omaava alan ammattilainen tai ravintola-alasta kiinnostunut reippaalla asenteella varustettu vasta alkaja. Tärkeintä on, että sinulta löytyy intoa ja asenteesi työntekoa kohtaan on kohdallaan. Palveluhenkisyys sekä positiivinen asenne työhön ovat tärkeimpiä piirteitäsi.
Sijainti
Pirkanmaa sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Hotelli- ja ravintola-ala
Katso työpaikan tiedot
Oletko kenties halukas muuttamaan Mänttä-Vilppulan seudulle? Yhteistyökumppanimme on valmis järjestämään sinulle asunnon, jotta siirtyminen ja kotiutuminen olisi sinulle helppoa!
Sijainti
Mänttä-Vilppula
Ala
Teollisuus/tuotanto
Katso työpaikan tiedot
Tässä tehtävässä osana työarkea toimit palveluohjaajana usealle työntekijälle. Toivomme sinulta kokemusta kannustavasta esihenkilötyöstä, sekä kehittämisintoista tarkastelukykyä. Työ vaatii tarkkuutta ja tehtävien priorisointitaitoja. Tehtävä on todella monipuolinen ja mielenkiintoinen päivätyö, jossa pääset hyödyntämään vastuuntuntoista ja innovatiivista asennettasi työhön sekä vaikuttamaan siihen, miten työnkuvasi muotoutuu tulevaisuudessa.
Sijainti
Pirkanmaa sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Kiinteistöala
Katso työpaikan tiedot