Lähihoitaja

Sijainti
Uusimaa, Helsinki
Paikkoja
2
Työsuhde
Määräaikainen
Ala
Terveydenhuolto/sosiaaliala

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Helsinkiin Kannelmäkeen 

LÄHIHOITAJIA hengityshalvauspotilaiden hoitotiimiin kokoaikaiseen työhön.

Etsitkö merkityksellistä työtä, jota tehdään asiakkaan kotona? Jos vastasit kyllä, niin voit olla etsimämme hoitaja.

Haemme hoitotyön ammattilaisia hengityshalvausstatuksen omaavien hengityskonepotilaiden hoitoon. Pääsisit työskentelemään osana moniammatillista hoitotiimiä. Kyseessä on asiakkaiden kotona tehtävä itsenäinen työ, joten sinulla tulee olla valmius omatoimiseen työn suorittamiseen. Hoitotiimissä työ suoritetaan kolmessa vuorossa, mutta pääosin töitä on tarjolla aamu- ja iltavuorossa.

Hengityshalvauspotilaan päivittäisen perushoidon lisäksi työhön kuuluu muun muassa lääkehoitoa, asiakkaan sairaustilan arviointia sekä erilaisten apuvälineiden käyttöä. Kohtaamme kaikki asiakkaat korostaen jokaisen ainutkertaisuutta ja autamme asiakkaitamme elämään mielekästä ja oman näköistä elämää.Odotamme sinulta:

-lähihoitajan tutkintoa 

-aktiivista, omatoimista ja lämminsydämistä työotetta

Eduksi katsomme kokemuksen asiakkaiden kotona tehtävästä työstä, ja plussana kokemus hengityshalvauspotilaiden hoidosta. Aiempi työkokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä hyvän perehdytyksen ansiosta.

Tarjoamme sinulle:

-kattavan perehdytyksen työtehtäviin

-mahdollisuuden suorittaa lääkeluvat heti työn alkaessa 

-mielenkiintoisen työtehtävän ja vaihtelevan työn

Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES mukaan 

Mikäli sydämesi sykkii hoitotyölle, odotamme innolla yhteydenottoasi!                                                                   

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi meille pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Katri Ylönen p. 040 128 7151. Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat.

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä koulutukset. 

Haku päättyy
27.10.2021
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Työkohteet sijaitsevat tällä hetkellä Tampereella ja Nokialla. Maalattavat kohteet ovat kerrostalojen ja muiden isompien kohteiden ulkomaalauksia. Korkeanpaikankammoa ei tulisi olla ja kokemus henkilönostimen käytöstä (kuukulkija) olisi iso plussa. Kaikki kohteet eivät ole järin korkeita.
Sijainti
Pirkanmaa sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Rakennusala
Katso työpaikan tiedot
Sijainti
Etelä-Savo sekä 18 muuta sijaintia
Ala
Terveydenhuolto/sosiaaliala
Katso työpaikan tiedot
Haemme nyt asiakasyrityksellemme mediakonsulttia vakiintuneiden julkaisujen mediatilamyyntiin (btob), sekä ulkomainosmyyntiin. Myyntityö toteutetaan joko asiakaskäynnein tai puhelimitse tai niiden yhdistelmänä.
Sijainti
Pirkanmaa sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Myyntitehtävät
Katso työpaikan tiedot