Sähköasentaja

Sijainti
Pirkanmaa, Tampere
Paikkoja
2
Työsuhde
Vakituinen
Ala
Asennus/huolto

Haemme nyt asiakasyritykseemme taloautomaatioratkaisuihin

SÄHKÖASENTAJIA Tampereelle

Etsimme sekä aloittelevaa että kokeneempaa osaajaa, joilla on reipas ja oma-aloitteinen asenne työhön. 

Odotamme aloittelijalta minimissään vuoden verran työkokemusta ja kokeneemmalta osaajalta edellytämme useamman vuoden työkokemusta alalta. Arvostamme erityisesti työkokemusta (omakoti)talokohteiden parista. 

Lisäksi edellytämme: 

- sähköalan peruskoulutus

- B-ajokortti (oma auto plussaa)

- positiivinen ja tekevä asenne työhön

Pääset mukaan ketterään ja kehittyvään yritykseen toteuttamaan laadukkaiden omakotitalokohteiden ja loma-asuntojen kokonaisvaltaista sähköurakointia. 

Tarjoamme osaamiseen perustuvan palkkauksen sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa. Hyvällä työntekijällä mahdollisuus  työllistyä jatkossa yritykseen vakituiseen työsuhteeseen. 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Laurila p. 040 040 6491

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haku päättyy
01.11.2021
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Asiakkaamme on viher- ja ympäristöalan palveluihin erikoistunut, kokenut ja kasvava yritys Pirkanmaalta ja he etsivät joukkoihinsa työnsä osaavaa kivimiestä.Hakijalta odotamme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, voimassaolevaa työturvallisuuskorttia, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja huolellisuutta sekä tiimityöskentelytaitoja.
Sijainti
Pirkanmaa sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Rakennusala
Katso työpaikan tiedot
Sijainti
Pohjois-Savo sekä 10 muuta sijaintia
Ala
Kiinteistöala
Katso työpaikan tiedot
Etsimme ohjelmointitaitoista koneistajaa asiakasyrityksellemme, jossa korjauskoneistus on 70% tuotannosta. Asiakasyrityksemme käyttää (Fagor) CNC-ohjelmistoa ja AutoCAD piirustusohjelmaa.
Sijainti
Pirkanmaa sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Teollisuus/tuotanto
Katso työpaikan tiedot