Sähköasentaja

Sijainti
Pirkanmaa, Tampere
Paikkoja
1
Työsuhde
Vakituinen
Ala
Asennus/huolto

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereen alueelle 

SÄHKÖASENTAJAA 

uudiskohteisiin ja saneerauksiin. 

Yritys on erikoistunut suurempien kiinteistöjen sähköurakointiin ja pääset tekemään sähkötöitä mm. kerrostaloihin, rivitaloihin, päiväkoteihin, kouluihin ja erilaisiin toimitiloihin. 

Odotamme sinulta: 

- Sähköasentajan peruskoulutusta 

- Hieman työkokemusta 

- Tekevää ja reipasta asennetta

- Oppimiskykyä ja aitoa halua kehittää osaamista 

- B-ajokorttia ja omaa autoa

Työ on alkuun vuokratyö, mutta hyvälle tekijälle tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

 

Olisitko etsimämme henkilö? Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana! Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi . Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Laurila p. 040 040 6491.

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haku päättyy
01.11.2021
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Haemme nyt asiakasyrityksellemme KuopioonENERGISTÄ JA AKTIIVISTA MYYJÄÄAsiakasyrityksemme toiminnan kasvaessa myyntitiimi tarvitsee vahvistusta!Kyseessä on suomalainen työntekijöitään arvostava yritys, joka tarjoaa laadukkaita sänkytuotteita niin koteihin kuin yrityskäyttöön. Tuotteiden valmistus tapahtuu Suomessa turvallisista ja haitta-aineettomista materiaaleista. Asiakasyrityksen arvoihin kuuluukin erityisesti puhtaat materiaalit, ihmisten hyvinvointi ja suomalaisuus. Tuotevalikoima sisältää kaiken tarvittavan makuuhuoneisiin taatakseen laadukkaan ja hyvän unen. Aidosti laadukasta tuotetta on helppo myydä, joten jos koet intohimoa myynnillisiä tehtäviä kohtaan, tämä saattaa olla paikka juuri sinulle! 
Sijainti
Kuopio
Ala
Myyntitehtävät
Katso työpaikan tiedot
Haemme nyt asiakasyrityksellemme TIMPURIA Tampereelle. Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja lähialueilla. Työkohteet ovat terasseja ja niiden lasituksia. Puu ja alumiini ovat käytettävät materiaalit. 
Sijainti
Pirkanmaa sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Rakennusala
Katso työpaikan tiedot
Haussa nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle reipas, itsenäiseen työskentelyyn pystyvä ja motivoitunut henkilö työtehtävään IV-asentajana. Omaathan alalta jo hieman kokemusta, sekä itsenäisen ja toimeentarttuvan asenteen!
Sijainti
Pirkanmaa sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Asennus/huolto
Katso työpaikan tiedot