Saliesimies

Sijainti
Pirkanmaa, Tampere
Paikkoja
1
Työsuhde
Vakituinen
Ala
Hotelli- ja ravintola-ala

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

SALIESIMIESTÄ RAVINTOLAAN TAMPEREELLE

Monipuolinen tehtävä pitää sisällään muun muassa:

- asiakkaiden vastaanottamista
- salin toimivuudesta huolehtimista
- asiakaspalvelua ja tarjoilua
- kassavastuuta ja -tilitysten tekoa
- ruokasalin siisteydestä huolehtimista
tilausten tekemistä

Asiakasyrityksemme on maineikas ja korkean tason a'la-carte ravintola Tampereella, joka huolehtii niin työntekijöistään kuin asiakkaistaankin parhaalla mahdollisella tavalla.

Olethan asiakaspalveluhenkinen ja hyvin ihmisten kanssa toimeentuleva tekijä, jolla pysyy ohjat käsissään kiireenkin keskellä.  

Tehtävään valittavalla tulee olla alan koulutus tai riittävä työkokemus vastaavista työtehtävistä, halukkuutta toimia hektisessä työympäristössä sekä lämminhenkinen ja asiakasta kunnioittava työote.

Työntekijältä arvostetaan palveluhenkisyyttä, positiivista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta, aktiivista työotetta ja rohkeaa otetta keskusteluun ja työn kehittämiseen.

Palkkaus työkokemuksen mukaan. 

Työsuhde on määräaikainen ja kestää vuoden 2023 loppuun.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Liina Jänes p. 0400 406147

Haku päättyy
27.10.2021
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Haussa nyt asiakasyrityksellemme Pälkäneelle (Tampereelta n. 30 min. matka). PUUELEMENTTIEN KOKOONPANOTYÖHÖNreippaita ja hyvän asenteen omaavia työntekijöitä. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla pohjakoulutusta. Eduksi katsotaan rakennusmiehen/puusepän työkokemus ja pohjakoulutus, mutta reippaalla asenteella pärjää, sillä työ ei ole vaikeaa, mutta vaatii hyvän fyysisen kunnon. Kuvienlukutaito (kokoonpano) katsotaan eduksi. Työ on 2- vuorotyötä ja työvuorot sovitaan erillisten viikkotyövuorolistojen mukaan aloituksen yhteydessä. Työ edellyttää voimassaolevaa työturvallisuuskorttia ja on aluksi määräaikainen. Työaikapankki käytössä. 
Sijainti
Pirkanmaa sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Teollisuus/tuotanto
Katso työpaikan tiedot
Haemme motivoituneita ja oma-aloitteisia tekijöitä erilaisiin sijaisuuksiin ja tehtäviin. Voit olla osa-aikatyötä etsivä palveluammattilainen tai alan opiskelija. Työ sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen ja työajoista voimme sopia joustavasti. Sinä päätät, kuinka paljon töitä haluat tehdä. 
Sijainti
Etelä-Pohjanmaa sekä 15 muuta sijaintia
Ala
Terveydenhuolto/sosiaaliala
Katso työpaikan tiedot
Haemme nyt asiakasyrityksellemme sähköasentajaa ja Espooseen vakituiseen työsuhteeseen! Asiakasyrityksemme tarjoaa laadukkaita talotekniikan palveluja pientaloihin ja kiinteistöihin vankalla kokemuksella.
Sijainti
Espoo
Ala
Asennus/huolto
Katso työpaikan tiedot