Lähihoitajia keikkatyöhön

Sijainti
Pohjois-Pohjanmaa, Kempele, Liminka, Muhos, Oulu
Paikkoja
4
Työsuhde
Määräaikainen
Ala
Terveydenhuolto/sosiaaliala

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Ouluun

LÄHIHOITAJIA JA ALAN OPISKELIJOITA KEIKKATYÖHÖN 

Sinä sosiaali- tai terveydenhuoltoalan ammattilainen tai ammattilaiseksi aikova. Etsitkö uusia haasteita? 

Tule osaksi innostunutta ja ammattitaitoista vammaishoitotyön tiimiä. Haemme nyt keikkailevia lähihoitajia vammaishoitotyöhön. Työ sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen ja työajoista voimme sopia joustavasti. Sinä päätät, kuinka paljon töitä haluat tehdä. Saat hyvän perehdytyksen ja ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen. 

Tuemme, ohjaamme ja avustamme asiakkaitamme päivittäisissä toimissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Kohtaamme asiakkaamme aitona, omana itsenämme. Meillä on tärkeää aito ihmisen kohtaaminen ja kuntouttava työote. Sinä olet avainhenkilö asiakkaidemme kohtaamisissa joka päivä. Asiakkaamme ovat fyysisesti vammaisia, kehitysvammaisia tai muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitsevia ihmisiä.

Sinulla tulee olla lähihoitajatutkinnon lisäksi suoritetut LOVe-lääkehoidontentit. Toivomme myös, että sinulla olisi hygieniapassi, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä sujuva suomen kielen taito.

Huomioimme myös lähihoitajaopiskelijat jotka ovat käyneet 2/3 opinnoistaan, joille mahdollistamme rajoitetun lääkeluvan suorittamisen.

Toivomme, että omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä aktiivisen asenteen. Sinulla on lämmin sydän, positiivista tekemisen meininkiä, kuuntelutaitoa ja kunnioitusta asiakasta kohtaan

Tarjoamme mielenkiintoisen, vastuullisen ja erittäin palkitsevan työn, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työaikoihin ja työtehtäviin. Saat myös ympärillesi lämpimän ja tukevan työyhteisön.

Mikäli välität aidosti ihmisistä ja haluat tärkeän ja palkitsevan työn, niin ota rohkeasti yhteyttä!

Laita meille hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa https://rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat/ 

Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Elina Lähteenmäki: elina.lahteenmaki@rekrydiili.fi tai 040 152 5114.

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä koulutukset. 

Haku päättyy
27.10.2021
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Haemme nyt asiakasyrityksellemme motivoitunutta ja ahkeraa PORRASSIIVOOJAA Tampereelle.
Sijainti
Pirkanmaa sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Kiinteistöala
Katso työpaikan tiedot
Timpuria etsitään korjausrakentamiseen ja kohteet ovat esim. 1800-luvulla rakennettuja kerrostaloja, mutta myös omakotitaloja ja näissä julkisivuremontteja. Hyvin paljon puurakentamista. Työkohteet ovat Pirkanmaalla, Tampereella ja sen lähikunnissa. Hakijalta vaaditaan työkokemusta korjausrakentamisesta jo joitain vuosia ja oma-aloitteista asennetta. Hyvä työnjälki tulee olla, josta ei tule sanomista ja ennakkoluulottomasti tulee mennä hommasta seuraavaan. Kortit tulee olla kunnossa (työturvallisuuskortti ja tulityökortti). 
Sijainti
Pirkanmaa sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Rakennusala
Katso työpaikan tiedot
Asiakasyritykselle tärkeintä on positiviinen ja aktiivinen asenne työntekoa kohtaan. Aikaisempi työkokemus siivousalalta ei ole välttämätöntä, mutta katsomme sen eduksi.  
Sijainti
Pirkanmaa sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Kiinteistöala
Katso työpaikan tiedot